'Romeo ve Juliet' yeniden sanatseverlerle buluşuyor
'Romeo ve Juliet' yeniden sanatseverlerle buluşuyorİstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin (İDOB), geçtiğimiz sezon gerçekleştirdiği prömiyer ile sanatseverlerle buluşan 'Romeo ve Juliet' balesi, bu akşam yeniden Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) sahneleniyor.
'Romeo ve Juliet' temsiline yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi
'Romeo ve Juliet' temsiline yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgiDevlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 22'nci Uluslararası Bodrum Bale Festivali'nde ‘Romeo ve Juliet’ temsili sahnelendi. Temsil yerli ve yabancı turistlerden yoğun ilgi gördü.
10.08.2025Foto Galeri
Romeo ve Juliet Balesi, AKM'de prömiyerini gerçekleştirdi
Romeo ve Juliet Balesi, AKM'de prömiyerini gerçekleştirdiİstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin hazırladığı Romeo ve Juliet Balesi, Atatürk Kültür Merkezi'nde prömiyerini gerçekleştirdi.
16.03.2025Kültür&Sanat
Türk Telekom Lounge Buluşmaları’nda Romeo ve Juliet konuşuldu
Türk Telekom Lounge Buluşmaları’nda Romeo ve Juliet konuşulduTürk Telekom Lounge Buluşmaları kapsamında bu hafta AKM Sanat Yönetmeni Remzi Buharalı moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk konuk oldu. Romeo ve Juliet eserinin bilinmeyen yönlerinin ele alındığı söyleşide, katılımcılar Sağtürk’ün bilgi ve deneyimlerinden faydalandı.
16.03.2025Kurumsal
Romeo ve Juliet, Türk-Yunan ortak yapımında sahnelenecek
Romeo ve Juliet, Türk-Yunan ortak yapımında sahnelenecekDevlet Tiyatroları (DT) Genel Müdürlüğü ve Yunanistan Pire Şehir Tiyatrosu'nun ortak projesi kapsamında, İngiliz yazar William Shakespeare'in Romeo ve Juliet oyunu, İstanbul, Ankara ve İzmir'in ardından Atina'da sahnelenecek.
10.01.2024Kültür&Sanat