Geri Dön
Kültür&Sanat Beyoğlu Kültür Yolu Festivali başlıyor

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali başlıyor

Türk Telekom, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 30 Eylül - 15 Ekim tarihlerinde düzenleyeceği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) birbirinden heyecanlı etkinlikler gerçekleştireceğini duyurdu.

Beyoğlu Kültür Yolu Festivali başlıyor

Ekin Uzunlar, Ümit Besen, Pamela, Göksel, Ceza, Bilal Sonses, Gripin, Kolpa ve Can Bonomo'nun sevilen şarkılarının yükseleceği Türk Telekom Açık Hava Sahnesi, festival süresince; yerli ve yabancı filmleri de izleyicilerle buluşturacak. Yeşilçam'ın önemli ismi Hülya Koçyiğit ve oyuncu Atakan Çelik, Türk Telekom Lounge alanında hayranları ile bir araya gelecek.

Pazartesiden perşembeye hafta içi dört gün yapılacak film gösterimlerinin yanı sıra pazar günleri sanatçı katılımlı buluşmalarda ziyaretçiler, sinema yıldızlarıyla birlikte film izleyip sohbet etme fırsatı bulacak. Katılımcılar; AKM'de düzenlenen konser ve film gösterimlerinin yanında ödüllü yarışmalar ve interaktif sahne sohbetleriyle gün boyu festivalin tadını çıkaracak. Ayrıca oyunseverlere yönelik; dünyaca ünlü dijital oyunların turnuvaları düzenlenecek. Robot Cafe'nin kahve ikramlarıyla ziyaretçilere dijital deneyimler sunulurken girişimcilik ekosisteminin önde gelen isimlerinin deneyimlerini paylaşacağı sohbetlere de ev sahipliği yapılacak.

Konser programı:

30 Eylül: Ekin Uzunlar Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

1 Ekim: Ümit Besen & Pamela Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

6 Ekim: Göksel Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi

7 Ekim: Ceza Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

8 Ekim: Bilal Sonses Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

13 Ekim: Gripin Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

14 Ekim: Kolpa Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)

15 Ekim: Can Bonomo Konseri (Türk Telekom Açık Hava Sahnesi)