Geri Dön
Kültür&Sanat Geleneksel Tıp Festivali’nde Eypio konser verdi

Geleneksel Tıp Festivali’nde Eypio konser verdi

Zeytinburnu Belediyesi’nin gelenekselleşen Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali'nde rap müziğin önemli isimlerinden Eypio sahne aldı. Konserda meydanı dolduran yüzlerce kişi doyasıya eğlendi.  

Geleneksel Tıp Festivali’nde Eypio konser verdi

 

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen  23'üncü Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali, birbirinden renkli etkinliklere sahne oluyor. Tıbbi Bitkiler Bahçesinde her gün yapılan atölye, seminer ve çocuk etkinliklerinin yanı sıra çeşitli yarışma ve konser organizasyonlarıyla eğlencenin tavan yaptığı festivalin konser akşamında ise sahne sırası ünlü rapçi Eypio’daydı. ‘Zeytinburnu Çocuğu' olarak da bilinen Eypio, Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nı dolduran binlerce kişiye sergilediği sahne performansıyla keyifli anlar yaşattı.

 “EYPİO’YU SEMTE DAVET ETTİK”

 Konser öncesi bir konuşma yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Bu yıl Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’ne meydan konserlerini de ekledik. İlk konserimize de semtimizin çocuğu sevgili Eypio’yu davet ettik. Sağ olsun o da bizi kırmadı sahnedeki yerini aldı” dedi.