Geri Dön
Kültür&Sanat İstanbul’da ‘Yıldızlı Geceler’ konserleri başlıyor

İstanbul’da ‘Yıldızlı Geceler’ konserleri başlıyor

Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri, 29 Temmuz - 7 Ağustos tarihleri arasında Turkcell Vadi sahnesinde gerçekleşecek. Konserlerde Candan Erçetin, Sertab Erener, Kenan Doğulu ve Haluk Levent gibi yıldız sanatçılar sahne alacak.

İstanbul’da ‘Yıldızlı Geceler’ konserleri başlıyor

Turkcell Yıldızlı Geceler biletlerini Platinum müşterileri yüzde 25, Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy kullanıcıları ise yüzde 20 indirimli satın alma imkanına sahip olacak. Vadistanbul, SM Production ve Atlantis Yapım iş birliğiyle ‘Türkiye’nin en yeni ve en genç açık hava sahnesi’ olan Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek etkinlik serisi, 29 Temmuz’da Candan Erçetin konseriyle başlayacak ve 7 Ağustos’ta Sertab Erener konseriyle sona erecek. Art arda 10 konserin yapılacağı konserler serisinde MaNga, Fatma Turgut, Haluk Levent, Berkay, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Öykü Gürman, Oğuzhan Koç ve Kenan Doğulu müzik severlere keyif dolu anlar yaşatacak.

ERİŞİLEBİLİR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR EĞLENCE ALANI: TURKCELL VADİ

Turkcell Vadi’de engelli bireyler için mekanda özel giriş kapısı, AVM içerisinde bulunan engelli otoparkından tekerlekli sandalye hizmeti ve görme engelliler için sarı kılavuzun yanı sıra fiziksel engelliler için sahne önünde özel izleme alanı bulunuyor. Bunun yanında sesli betimleme sağlayan Hayal Ortağım uygulaması entegrasyonu sayesinde etkinliklere katılmak için gelen görme engelli bireyler, Turkcell Vadi’de yönünü ve yerini kolayca bulabiliyor. Ayrıca alanda kurulan geri dönüşüm otomatında plastik ve alüminyum atıklar toplanıp, daha sonra dönüştürülüyor. Paycell entegrasyonu sayesinde ise sanat severler, geri dönüşüme kazandırdıkları her atık için puan kazanıyor ve bu puanlarla fidan bağışı yapabiliyor.

Turkcell’in geçen yıl Eğitime Dönüştür projesiyle başlattığı, evlerde-ofislerde artık kullanılmayan eski tekno atıkları toplama seferberliği de bu mekana taşınıyor. Turkcell Vadi’de yaz boyunca geri dönüşüm kutularında toplanan elektronik atıkların dönüşümünden elde edilen gelir, çocukların eğitimi için bağışlanıyor. Bunun yanında sanatçı Mervan Altınorak’ın teknolojik atıklardan yaptığı sanatsal bir enstelasyon da alanı süslüyor.

KONSER TAKVİMİ

Turkcell Yıldızlı Geceler’de bu yıl sahne alacak sanatçılar ve konser tarihleri şöyle sıralanıyor:

Candan Erçetin - 29 Temmuz

MaNga - 30 Temmuz

Fatma Turgut - 31 Temmuz

Haluk Levent - 1 Ağustos

Berkay - 2 Ağustos

Yüzyüzeyken Konuşuruz - 3 Ağustos

Öykü Gürman - 4 Ağustos

Oğuzhan Koç- 5 Ağustos

Kenan Doğulu - 6 Ağustos

Sertab Erener - 7 Ağustos