Geri Dön
Kültür&Sanat Kidzania İstanbul, tatil için özel program hazırladı

Kidzania İstanbul, tatil için özel program hazırladı

KidZania İstanbul, ara tatil ve bayram tatili için özel program hazırladı. Kutlamaların ve renkli atölyelerin olduğu programda çocuklar eğlenerek öğrenecek. Öte yandan her gün saat 14.00’da yapılacak çekilişlere katılacak ziyaretçiler, sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

Kidzania İstanbul, tatil için özel program hazırladı

KidZania İstanbul, 5-14 Nisan tarihlerinde ara tatil ve bayram tatili için özel program hazırladı. Tatilde ziyaretçiler; 67 farklı aktivite alanı ve 120’den fazla rol ve meslek deneyimiyle eğlenerek öğrenecek. Çocuklar; banka, hastane, laboratuvar, itfaiye, stadyum ve fabrika meslekleri deneyimleyecek ve atölyelerde özgün çalışmalar yapacak.

Tatil boyunca her gün şehir meydanında çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çocuklar KidZania İstanbul’da eğlenerek öğrenmeye devam edecek, sokak partisinde dans edip sokak oyunları ile eğlenceli anlar yaşayacak.

Erbulak Evi'nden sanatçı Özden Özgürdal ile ‘Büyükler ve Küçükler El Ele Drama’ etkinliği, her gün 15.00’da hem çocukları hem de yetişkinleri bir araya getirerek keyifli anlara sahne olacak. Tatil özel programı kapsamında, ziyaretçiler Kâğıt Uçak Yapımı Atölyesi’nde birbirinden renkli uçaklar yapacak, Bilim Atölyesi’nde eğlenceli deneyler gerçekleştirecek ve Tasarım Atölyesi’nde kendi kuklalarını tasarlayacaklar.