Geri Dön
Kurumsal WORLDEF, Amerika ve Dubai’de e-ticaret forumu düzenleyecek

WORLDEF, Amerika ve Dubai’de e-ticaret forumu düzenleyecek

WORLDEF, eylül ve aralık aylarında Amerika ve Dubai’de düzenleyeceği WORLD ECOMMERCE FORUM’da Türk e-ticaret firmalarının global firmalarla bir araya gelerek şirketlerini tanıtma fırsatı bulacağını duyurdu. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, “Dünyanın en büyük ikinci e-ticaret pazarı olan Amerika ve Körfez bölgesinin en büyük e-ticaret pazarı Dubai’de Türk e-ticaret markaları için büyük fırsatlar barındırıyor” dedi.

WORLDEF, Amerika ve Dubai’de e-ticaret forumu düzenleyecek

WORLDEF, Türkiye’deki e-ticaret markalarını Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ve Dubai’de global markalarla buluşturmaya hazırlanıyor. “WORLD ECOMMERCE FORUM USA”, 12-13-14 Eylül 2023 tarihleri arasında New Jersey’de düzenlenecek. 5-6-7 Aralık 2023 tarihleri arasında ise Dubai’de “WORLD ECOMMERCE FORUM DUBAI” organize edilecek. WORLDEF Başkanı Ömer Nart, Amerika ve Dubai’de düzenleyecekleri global e-ticaret etkinlikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

“AMERİKA, TÜRK E-TİCARET FİRMALARI İÇİN BÜYÜK FIRSATLAR BARINDIRIYOR” 

Amerika’da e-ticaret hacminin 2022 yılında 1 trilyon doları aştığını hatırlatan Nart, “Çin’den sonra dünyanın en büyük ikinci e-ticaret pazarı olan Amerika, Türk e-ticaret firmaları için büyük fırsatlar barındırıyor. Bu çerçevede Amerika e-ticaret pazarının aktörleri ile Türk firmaları buluşturmak üzere benzersiz bir etkinliğe hazırlanıyoruz. WORLD ECOMMERCE FORUM USA etkinliği ile Amerikalı pazaryeri satıcıları, perakendeciler ve e-ticaret markalarını Türk ürün tedarikçileri, üreticiler, servis ve hizmet sağlayıcıları ve teknoloji markaları ile buluşturacağız. ABD’li ve Türk e-ticaret markalarına B2B iş birliği imkanları sunan forum, e-ticaret girişimcilerinden üreticilere kadar Türkiye’de e-ticaret ekosistemi ile teması olan paydaşlarla çeşitli fırsatlar sunuyor” diye konuştu. 

“GLOBAL E-TİCARET MARKALARI KÖRFEZ BÖLGESİNE YATIRIM YAPIYOR” 

Dubai de yapılacak etkinliği hakkında da bilgi veren Nart, “Körfez bölgesi ve özellikle Dubai, e-ticarete büyük ilgi duyuyor. 30 milyar dolarlık bir e-ticaret pazarı her geçen yıl katlanarak büyüyor. Burada çok büyük bir fırsat var ve global e-ticaret markaları bu fırsatları değerlendirmek için Dubai özelinde Körfez bölgesine ciddi e-ticaret yatırımları yapıyor. WORLDEF olarak Türk markaların bu fırsatlardan yararlanması için Körfez bölgesinin en büyük e-ticaret etkinliklerinden birine imza atacağız. Türk üretici ve tedarikçilerin Dubai ve Körfez bölgesindeki e-ticaret potansiyelini keşfetmesini sağlayacak forum, Körfez bölgesinde önemli iş fırsatlarına ev sahipliği yapacak. Forumda ilk gün iş gezisi, ikinci gün Türkiye heyetine özel workshoplar olacak. İkinci ve üçüncü günlerde forum programı ve B2B e-ticaret iş birliği görüşmeleri yapılacak” dedi. 

“E-TİCARET MARKALARINA GLOBAL ETKİNLİKLER ORGANİZE EDİYORUZ” 

E-ticaret markalarına çeşitli stratejiler ve yol haritaları sunarak, birikimlerini ve ağlarını paylaşmaları için global etkinlikler organize ettiklerini belirten Nart, “E-ticaret paydaşları arasında iş birliğine odaklanan etkinliklerimiz arasında bulunan WORLD E-COMMERCE FORUM, dünyanın en büyük e-ticaret etkinlikleri arasında yer alıyor. Forum, ‘E-ticaretin Davos’u’ olarak nitelendiriliyor. 8-9-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlediğimiz 10. WORLD ECOMMERCE FORUM, ‘Avrupa’nın en büyük e-ticaret etkinliği’ olarak kayıtlara geçti” diye konuştu.