Geri Dön
Politika AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: İstanbul'un sosyolojisi AK Parti'den yanadır

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: İstanbul'un sosyolojisi AK Parti'den yanadır

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın 'Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri' kapsamında konuşan AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, "İstanbul'un sosyolojisi Recep Tayyip Erdoğan diyor. İstanbul'un sosyolojisi AK Parti'den yanadır" dedi.

AK Parti İl Başkanı Kabaktepe: İstanbul'un sosyolojisi AK Parti'den yanadır

14 Mayıs seçimleri için çalışmalarına hız veren AK Parti İstanbul Teşkilatı yeni bir saha çalışmasına başladı. 'Sokak Bazlı Hane Ziyaretleri' kampanyasının başlangıcı bugün Esenyurt, Ataşehir ve Sarıyer'de yapıldı. AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, kampanya ile ilgili AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı. Konuşmasına deprem bölgesinde vefat edenlere Allah'tan rahmet dileyerek başlayan Kabaktepe, "14 Mayıs'a dönük hazırlıklarımızı da hep birlikte başlattık ve başlatıyoruz. 14 Mayıs'la ilgili AK Parti İstanbul İl teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi genel merkezimizin de yönlendirmesi ve talimatlarıyla İstanbul'un her yerinde, her zaman, herkesle sloganıyla çalışmalarımıza başladık. Bugün Esenyurt'ta, Ataşehirimiz'de ve Sarıyerimiz'de özellikle 100 bine yakın hanemize uğrayacağımız, bin 500'ün üzerinde kardeşimizle İstanbullu hemşehrilerimizi, Esenyurtlu hemşehrimizi ziyaret edeceğimiz, 10 binin üzerinde hanemizle de iftar edeceğimiz, gönül sofrası yapacağımız bir programın başlangıcı için bir aradayız" dedi.

Kampanya hakkında bilgi veren Kabaktepe, "Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi AK Parti gönül gönüle, yüz yüze, milletiyle birlikte, milletiyle beraber olmaya bu seçim sürecinde de devam edecek. Hem 20 yıldır Türkiye'ye, bölgemize, insanımıza, İstanbul'a, Esenyurtumuza, ilçelerimize neler kazandırdığımızı, neler yaptığımızı vatandaşlarımızla paylaşırken,  aynı zamanda içinden geçtiğimiz bu aylar içerisinde, bu günler içerisinde, bu yıl içerisinde ne yaptığımızı, nasıl yönettiğimizi, Türkiye'ye dair umutlarımızı, hayallerimizi, yaptıklarımızı paylaşırken, bununla birlikte de 2023 sürecinde 2028'e Türkiye yüz yılı anlamında Türkiye'yi nereye götüreceğimize dair planlarımızı, projelerimizi, programlarımızı da İstanbullu hemşerilerimizle, vatandaşlarımızla paylaşacağız" diye konuştu.

"ÖNCEKİ YILLARDA ALDIĞIMIZ OY ORANLARINDAN HAREKETLE SÖYLÜYORUZ"

Saha çalışmalarından bahseden Kabaktepe, "İstanbul'un sosyolojisi Recep Tayyip Erdoğan diyor. İstanbul'un sosyolojisi AK Parti'den yanadır diye sürekli söylüyoruz. Bundan önceki yıllarda aldığımız oy oranları ve verilerden hareketle söylüyoruz. Bunu, Ramazan ayı içerisinde son on günde de yaptığımız saha çalışmaları itibariyle söylüyoruz. Bunu, birazdan yine Esenyurt ve diğer iki ilçemizde başlatacağımız 100 bin hanemizle kucaklaşacağımız programda da göreceğiz" şeklinde konuştu.