Geri Dön
Politika Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz. Şimdi uzatma dakikalarındayız ve inşallah 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız" dedi.

Bakan Kasapoğlu: 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçimi öncesi, Balıkesir'in Gönen, Bandırma, Manyas ve Susurluk ilçelerini ziyaret etti. Manyas'ta yapımı tamamlanan Manyas Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla da bir araya geldi. Buradan Bandırma'ya geçen Bakan Kasapoğlu, Bandırma 19 Eylül Üniversitesi'nde yapımı tamamlanan Spor Bilimleri Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, yabancı uyruklu öğrencilerle de bir süre sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

'14 MAYIS'TA TÜM OYUNLARI BOZDUNUZ'

Susurluk İlçe Başkanlığı önünde toplanan partililere seslenen Bakan Kasapoğlu, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı İkinci Tur Seçiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi. Bakan Kasapoğlu, "Daha önce burada birtakım sözlerimiz olmuştu. O sözlerimizi birer birer yerine getirdik. Gençlik merkezi, stat gibi yaptığımız yerleri görünce hem duygulandım hem gurur duydum. Sizlere hizmet etmek bizim için bir onur. Rabbim lütfetti, sizlere hizmet etmek için gayret gösteriyoruz. Bundan sonra da sizden aldığımız güçle hizmete devam edeceğiz. Milletimize hiçbir zaman tepeden bakmadık. Milletin iradesi neyse baş tacıdır dedik. 14 Mayıs'ta tüm oyunları bozdunuz. Şimdi uzatma dakikalarındayız ve inşallah 28 Mayıs'ta son vuruşu yapacaksınız" dedi.

SPOR SALONU VE YÜZME HAVUZU SÖZÜ

Susurluk ilçesine bir spor salonu ve yüzme havuzu yapılacağının sözünü veren Bakan Kasapoğlu, "Burası spor noktasında ilgi yoğun bir ilçemiz. Burada bir salonu ve havuzu inşallah en kısa sürede Susurluk'a kazandıracağımızın sözünü veriyoruz. 'Söz mü?' diyenleri duyuyoruz. Biz ne zaman söz verdik de yapmadık? Tabii ki söz. Hem havuzla ilgili hem salonla ilgili startı veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

'ERDOĞAN'IN YANINDA BİR DAĞ GİBİ DURDUNUZ'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Susurluk ilçesinden sonra Altıeylül ilçesi 1'inci Gündoğan Mahallesinde vatandaşlara seslendi. 21 yıldır bu kutlu yolu vatandaşlarla beraber yürüdüklerini söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Önümüze engeller çıkardılar. Siz yanımızda oldunuz. Kumpaslar kurdular. Siz bizimle beraber oldunuz. Hain teşebbüslere kalkıştılar, siz en önde gittiniz. Her daim Recep Tayyip Erdoğan'ın, bu liderin yanında, ardında bir dağ gibi durdunuz, bir dağ gibi. Ve sizlerle beraber 21 yılda tüm engelleri aştık. Tüm oyunları bozduk, tüm odaklara meydan okuduk sizinle" dedi.

'BAŞARAMAZSINI DEDİKLERİNİ, BAŞARIYORUZ'

28 Mayıs'ta önemli bir seçimin geldiğini belirten Bakan Kasapoğlu, "İşte milli otomobilimiz Togg, işte milli gelirimiz İHA'larımız, SİHA'larımız. Bu ülkenin evlatları, bu ülkenin milli şuurla donanmış evlatları artık onların başaramazsınız dediklerini başarıyor, onların yapamazsınız dediklerini yapıyor ve inşallah bu ülkeyi sizlerle birlikte Türkiye Yüzyılı'nda, gençlerin yüzyılı yapacağız. Bu ülkeyi sizlerle birlikte 'kadınların yüzyılı' diyerek, kadınların omzunda yükselteceğiz. Değerli Balıkesirliler 28 Mayıs'ta önemli bir seçim geliyor ve 29 Mayıs yeni bir başlangıç. Biliyorsunuz 29 Mayıs aynı zamanda şanlı fethin yıldönümü. Genç kumandan Fatih Sultan Mehmet'in o gerçekleştirdiği fethin yıl dönümü. Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcı. Gençlerin yüzyılının başlangıcı. İnşallah hep birlikte 28 Mayıs'ta başlasın Türkiye Yüzyılı. Onun için tek bir adım kaldı. Maçın ilk yarısını sizden aldığımız güçle 5-0 önde tamamladık. Ama maç 90 dakika, koşmamız lazım ve aynı enerjiyle koşmamız lazım. Aynı azimle koşmamız ve son ana kadar aynı motivasyonu korumamız lazım. Sizlerden istirhamımız 28 Mayıs'a kadar yine aynı enerjiyle Balıkesir'de Recep Tayyip Erdoğan'ı sandıklarda en güçlü çıkarmak için çalışacaksınız. İkna etmemiz gerekenler varsa gönlüne girmemiz, giremediklerimiz varsa onları birer birer ikna edeceksiniz. İnşallah Balıkesir, Recep Tayyip Erdoğan'ı rekor bir oyla destekleyecek" ifadesini kullandı.

'GOLÜN SESİ TÜM DÜNYADAN DUYULSUN'

Gençlik ve Spor Bakanı olarak futbol terminolojisiyle konuşmasını sürdüreceğini söyleyen Bakan Kasapoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Biliyorsunuz artık top sizde? Siz bu topa 28 Mayıs'ta öyle bir vurun ki, tam doksanına çakın. Öyle bir gol atın ki, o golün sesi tüm dünyadan duyulsun. Tüm şer odakları rahatsız olsun. Tüm dünya mazlumları için bir müjde olsun. Bu davaya gönül verenler için bir enerji kaynağı olsun. Biz Balıkesir'de bu muhteşem enerjiyi görüyoruz ve e her zaman Balıkesir'e güvendik. Balıkesir'deki vatandaşlarımıza, milletimize güvendik. Onlar bizi hiçbir zaman mahcup etmediler. Ve Rabbim bizi de size mahcup etmesin diyorum. Bu güzel buluşmayı, rabbim inşallah 28 Mayıs'tan sonra da böylesine güzel bir iklimde gerçekleştirmeyi nasip etsin diyorum. En güzel duygularımla en içten duygularımla sizleri selamlıyor, rabbime emanet ediyorum."

BAKANDAN MAÇ BİLETİ İSTEDİLER

Bakan Kasapoğlu'nun esnaf ziyaretinde ise 2 vatandaş Galatasaray-Fenerbahçe maçına bilet İstedi. Maç için bilet bulamadığını söyleyen vatandaşlar için talimat veren Bakan Kasapoğlu, kendinin misafiri olarak maça gidebilecekleri müjdesini verdi. (DHA)