Geri Dön
Politika CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, son mitingini Menteşe'de yaptı

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, son mitingini Menteşe'de yaptı

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, seçim çalışmalarını son mitingini Menteşe'de yaptı. Mitingde konuşan Aras, “Eğer cumhuriyetin ve kazanımlarının Misak-ı Milli sınırları içerisindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağının tarumar olmasını istemiyorsan o oyu kullanmak zorundasın" dedi.

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ahmet Aras, son mitingini Menteşe'de yaptı

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçimden önceki son mitinginde Menteşelilerle buluştu. Aras, Muğlalılara sandığa gitme ve oy kullanma çağrısında bulundu. Rakiplerine eleştiriler yönelten Aras, sandığa giderek cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkılması gerektiğini belirtti. Mitinginde Aras'a CHP Menteşe Gonca Köksal, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, CHP Muğla Milletvekileri Cumhur Uzun, Gizem Özcan, Süreyya Öneş de eşlik etti.

 'OY KULLANMAYACAĞIM DİYEN TEKRA TEKRAR DÜŞÜNSÜN'

Cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkmak için Muğlalıları sandığa gitmeye davet eden Aras, "31 Mart'ta kullanacağımız oylar, basacağımız mühür bizi geleceğe hazırlayacak bir eşik olacaktır. Ve bu eşikte hep birlikteyiz. Hiçbirimiz birbirimizden ayrı değiliz. Kol kola, omuz omuza el ele, hep aydınlık yarınlara ulaşacağız. Öncelikle 31 Mart'ta sandığa davet ediyoruz. Kırgın, küskün, 'ben oy kullanmayacağım' diyen varsa lütfen defalarca tekrar tekrar düşünsün. Birine kızabilirsin ama bu ülke kişilere ait değil. Bu ülke bizim geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakacağımız en büyük mirastır. Cumhuriyet bizim geleceğimize bırakacağımız en büyük mirastır. Eğer cumhuriyetin ve kazanımlarının Misakı Milli sınırları içerisindeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin bayrağının tarumar olmasını istemiyorsan, tekrar emperyalist devletlerinin emellerine hizmet etmesini istemiyorsan o oyu kullanmak zorundasın. O sandığa git oyunu altı oka bas" ifadelerini kullandı.

 '20 YILDIR YAPTIKLARININ HESABINI VERECEKLER'

 Aras, sözlerine şöyle devam etti:

"Bunlara, bu seçimde kırmızı kartı gösterecek miyiz. Yeter artık bıktık. Gidin başımızdan. Yirmi yıldır her türlü rezilliği yaşadık. Her türlü rezaleti gördük. Ekonomiye, demokrasiye, hukuka daha ne olsun? Adalet yok. Özgürlük, bağımsızlık, eğitimde fırsat eşitliği yok. Her şeyi özelleştirdiler. Eğer Evinde para yoksa çocuğun eğitimden eşit şekilde faydalanamıyor. Eğer cebinde paran yoksa gidip hastane kuyruklarında bekliyorsun. Hepsini özelleştirdiler. Bu ülkenin kaynaklarını kendi yandaşlarına yap-işlet-devret projelerle, garantili geçiş ve yolcu garantili projelerle talan ettirdiler. Ama ben Türk halkının ferasetine sonsuz güveniyorum. Göreceksiniz. Bu seçimlerde emeklisiyle, Esnafıyla, öğrencisiyle, emekçisiyle, işçisiyle her kesimden insanımız bunlara dersini verecek. Gelin bize destek verin haramilerin saltanatını birlikte yıkalım. Bir Nisan'da hep birlikte bahara uyanacağız. İşimiz çok, çünkü memleketin geldiği durum ortada. Çocuklarımıza borcumuz var. Emekliye borcumuz var. Esnafa borcumuz var. Kadına borcumuz var. Fakir fukaraya garip gurebaya borcumuz var. Bu ülkede ötelenmiş, görmezden gelinen herkese borcumuz var. Memurun da teminatı biziz. Işsizin de teminatı biziz. Kadının da teminatı biziz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi'yiz. Cumhuriyet'in de teminatı biziz, bırakın gitsinler denilen bu ülkenin yetişmiş nesillerinin, doktorların da teminatı biziz."