Geri Dön
Politika Fuat Oktay ile Ömer Çelik'ten Charlie Hebdo dergisine tepki

Fuat Oktay ile Ömer Çelik'ten Charlie Hebdo dergisine tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa'da yayımlanan Charlie Hebdo dergisindeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karikatürüne tepki gösterdi.

Fuat Oktay ile Ömer Çelik'ten Charlie Hebdo dergisine tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İfade özgürlüğü kisvesi altında Charlie Hebdo'nun Sayın Cumhurbaşkanı'mızı ve Türk milletinin iradesini hedef almasını şiddetle kınıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın 14 Mayıs'ta elde ettiği başarının kimleri, nerede, nasıl rahatsız ettiğini milletimiz de biz de görüyoruz. Bu zihniyete gereken cevabı, aziz milletimiz 28 Mayıs'ta bir kez daha net bir şekilde verecektir" dedi.

AK PARTİ'Lİ ÇELİK: DEPREMZEDELERE SAYGISIZLIĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Depremzede vatandaşlarımıza dönük hiçbir saygısızlığa ve CHP zihniyetinin partizanca ayrımcılığına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti'li Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Depremzede vatandaşlarımıza dönük hiçbir saygısızlığa ve CHP zihniyetinin partizanca ayrımcılığına müsaade etmeyeceğiz. Saygısızlık yapanların ve partizanca davrananların karşısında bütün Türkiye vardır. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza saygısızlık edenler, herkesten önce karşılarında bizi bulacaklar" ifadelerini kullandı.