Geri Dön
Politika İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’dan sağlık çalışanlarına Tıp Bayramı ziyareti

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’dan sağlık çalışanlarına Tıp Bayramı ziyareti

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Esenyurt’ta bir hastaneyi ziyaret etti. Yıldız, “Sağlık çalışanlarının ekonomik şartları ve çalışma mesaileri düzgün değil. Vatandaş da psikolojik şiddet ve baskı uyguluyor. Şartların çok iyi olmamasına rağmen çok ciddi manada verim bekliyoruz. Ona rağmen çok başarılılar. Bundan dolayı kutlamaya geldik” diye konuştu.

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız’dan sağlık çalışanlarına Tıp Bayramı ziyareti

İYİ Parti Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muharrem Yıldız, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Esenyurt’ta özel bir hastanede görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Yıldız, sağlık çalışanlarına kırmızı karanfil dağıttı. Daha sonra Op. Dr. Atakan Özkan’ı ziyaret etti.

“TÜRK HEKİMLERİ NASIL BAŞARILI OLDUKLARINI GÖSTERDİ”

Yıldız, “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı. Bizde Esenyurt bünyesinde çalışan, Esenyurt’un çok eskisi olan bir hastaneyi ziyaret ettik. Bütün çalışanlarımızı tebrik ettik. Kendimizi tamamen teslim ettiğimiz doktorlarımız önemli. Ne yazık ki Türkiye’de vatandaş olarak artık cinnet getiriyoruz. Ekonomik sıkıntıdan, psikolojimizden, huzurumuzun olmamasından kaynaklı, huzursuzluğumuzu, psikolojimizi doktorlara emanet etmişiz. Psikolojik şiddet bazen de fiziki şiddet uygulayabilecek bir hale geldik. Pandemide yaşadık gördük. Sağlık çalışanları hayatlarını ortaya koydu, aylarca evine gidemedi. Bulundukları klinikten tekrar evlerine dönüp dönemeyeceğini bilemeden Türkiye’nin ve dünyanın gözü önünde Türk hekimlerinin nasıl başarılı olduklarını gösterdiler” dedi.

“EKONOMİK ŞARTLARI İYİ DEĞİL”

Yıldız, “Sağlık çalışanlarının ekonomik şartları ve çalışma mesaileri düzgün değil. Vatandaş da psikolojik şiddet ve baskı uyguluyor. Şartların çok iyi olmamasına rağmen çok ciddi manada verim bekliyoruz. Ona rağmen çok başarılılar. Bundan dolayı kutlamaya geldik. Biz güveniyoruz, kendimizi teslim ediyoruz. İnşallah devletimiz de Türkiye genelinde çalışan bütün hekimlerimizin şartlarını iyileştirirler de akıllarında ev, iş derdi olmadan rahat rahat hastalarını nasıl iyileştireceğine dair kafa yorarlar diye ümit ediyorum” diye konuştu.