Geri Dön
Politika Saadet Partisi, bu yıl da ‘Ata Tohumu’ kampanyasını başlattı

Saadet Partisi, bu yıl da ‘Ata Tohumu’ kampanyasını başlattı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, 3 yıldır sürdürdüğü ‘Ata Tohumu Paylaşım Kampanyası’nı bu yıl da başlattı.

Saadet Partisi, bu yıl da ‘Ata Tohumu’ kampanyasını başlattı

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, geçtiğimiz yıl ‘Nesilden Nesile En Büyük Armağan’ sloganıyla 40 milyon ata tohumunu üretip, vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmıştı. Bu yıl da ata tohumuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, web sitesi üzerinden adreslerini kaydederek talep ettikleri ata tohumlarına ulaşabilecek.

‘ATA TOHUMLARIMIZ ORTAK HAZİNELERİMİZDİR’

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ata tohumlarının bir hazine olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Çocukluğumuzda yediğimiz domatesin kokusu, elmanın lezzeti, iğdenin damağımızdaki tadı da aynı hakiki özdendir. Ana vatanımızın ata tohumlarının içine işlenmiş özdeki hikmet, her birimizin gönlüne esenlik verebilmesiyle kendisini gösterir. Bu anlamda ülkemizdeki ürün çeşitliliğini korumak, doğallığı ve doğayı bizden sonraki nesillere bulduğumuzdan daha iyi bırakmak açısından ata tohumlarımız ortak hazinelerimizdir. Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığımızın ‘Nesilden Nesile En Büyük Armağan’ sloganıyla başlattığı ata tohumu hediye hareketini büyük bir memnuniyetle sürdürüyorum. Paylaştığımız bu hakiki ata tohumlarının toprakla buluşarak filizlenmesini, sadece hakiki olanın verebileceği mutluluğu size ve sevdiklerinize yaşatmasını diliyorum. İstanbul’un her köşesi, her taşı bizim için kıymetli. Bu şehir bizim evimiz, ortak değerimiz. İstanbul’u ve tüm değerlerimizi dosdoğru koruyacağız. İstanbul’u insanca yaşayacağımız boyuta getirecek, rant çılgınlığına kurban etmeyeceğiz. Mahalle kültürümüzü canlandıracak, ailelerimizle huzur içinde yaşayacağız. İstanbul’da ev sahibi rahatlığıyla, damağımızda hakiki tatlarla, sevdiğimiz bir türküyü mırıldanarak yaşamak mümkün. Başka bir İstanbul mümkün.”