Geri Dön
Politika Yeniden Refah Partisi'nin İBB Başkan Adayı Altınöz: Partimizin oylarının bir yanardağ gibi patlamasını hep beraber izleyeceğiz

Yeniden Refah Partisi'nin İBB Başkan Adayı Altınöz: Partimizin oylarının bir yanardağ gibi patlamasını hep beraber izleyeceğiz

İSTANBUL, (DHA)- YENİDEN Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, seçim çalışmaları kapsamında Sancaktape Samandıra Meydanı’ndaki esnafı ziyaret etti. Meydandaki partisinin standına da uğrayan Altınöz, “İnşallah 31 Mart akşamı Sancaktepe’de ki sandıklarda bir patlama olacak. Yeniden Refah partisinin oylarının bir yanardağ gibi patlamasını hep beraber izleyeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin İBB Başkan Adayı Altınöz: Partimizin oylarının bir yanardağ gibi patlamasını hep beraber izleyeceğiz

 

Yeniden Refah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz, seçim çalışmalarına Sancaktape’de devam etti. İlk olarak Samandıra Meydanı’ndaki esnafı gezen Altınöz, daha sonra meydandaki parti standını ziyaret etti. Parti temsilcileri ve destekçileri ‘Yeniden Refah Yeniden İstanbul’ yazılı pankart açtı ve sık sık ‘İstanbul’da son söz Mehmet Altınöz’ diyerek slogan attı. Altınöz’e Yeniden Refah Partisi Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Cemil Cebir de eşlik etti.

“SON SÖZÜ HEP BİRLİKTE 31 MART GÜNÜ SANDIKLARDA VERECEĞİZ”

Meydanda konuşan Mehmet Altınöz, “İnşallah 31 Mart akşamı Sancaktepe’de ki sandıklardan bir patlama olacak. Yeniden Refah partisinin oylarının bir yanardağ gibi patlamasını hep beraber izleyeceğiz. Bir patlama daha olacak o patlama da büyükşehir belediye başkan adayının patlaması, nasıl olacak o? 31 Mart’ta Yeniden Refah Parti’sinin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı yani şu anda konuşan kardeşiniz İstanbul’un yeni büyükşehir belediye başkanı olacak inşallah. Sonra hepinizi 1 Nisan’da İBB’nin o tarihi Saraçhane binasına davet ediyoruz. Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri’nin dizinin dibinde bir tören düzenlenecek. Bu törende sayın İmamoğlu’na ‘5 yıl boyunca çalıştınız çok teşekkür ediyoruz. Siz zaten Ankara da siyaset yapmak istiyorsunuz, buyurun Ankara’ya gidin. İstanbul’un yönetimi Milli Görüş’le, adil düzenle tekrar 1994 ruhuna kavuşacak’ diyeceğiz. İstanbul da son sözü hep birlikte 31 Mart günü sandıklarda vereceğiz. Son sözü hep beraber söyleyeceğiz” diye konuştu.

“KADINLARI BAŞ TACI YAPAN BİR PARTİ VARSA O DA YENİDEN REFAH PARTİSİ’DİR”

Altınöz, “Burada gençlik ve kadın kollarımız var. Bizim partimizin en güçlü yanı gençlik ve kadın kollarımızın güçlü olması. Bize bazen diyorlar ki ‘siz iktidara geldiğinizde kadınlara farklı bir muamele mi yapacaksınız ?’ Hatta bizim büyümemizi engellemek isteyenler, bazı basın kuruluşları diyorlar ki ‘siz kadın düşmanısınız.’ Ya kadın düşmanı olmak kim, biz kim? Yapmayın Allah aşkına. Türkiye de kadın dostu, kadınları baş tacı yapan bir parti varsa o da Yeniden Refah Partisi’dir. Bizim bu seçimlerde sloganımız ‘Ahlaklı belediyecilik.’ Ahlaklı belediyecilik çok mühim, Ahlaklı belediyecilik olursa hırsızlık, yolsuzluk, torpil, şatafat, israf olmaz, liyakat olur. İşi bilmeyen insan o işin başına getirilmez. Belediyecilik sadece kaldırım yapmak, asfalt döşemek ve çöp toplamak değil, aynı zamanda sosyal hizmetler var. Biz inşallah belediye başkanı olacağız, 10 bin lira emekli maaşı alan kardeşim sana sesleniyorum. Biz de büyükşehir belediyesi olarak size 10 bin liralık daha ek destek paketi vereceğiz. Yani sizin maaşınız 20 bin liraya gelecek, hayırlı uğurlu olsun. Üniversitede okuyan kardeşlerimiz, size de her ay bin 500 lira burs vereceğiz. 65 yaş üstü emeklilerimize nasıl ulaşım bedavaysa örgün öğretim alan öğrencilerimizin tamamına ulaşım bedava. Yine üniversite öğrencilerimize bin liralık ek destek paketi vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“2009 YILINDA 200 LİRAYLA 135 DOLAR ALIYORDUK”

“Türkiye’nin şu anki ekonomik şartlarını paylaşalım” diyen Altınöz şunları ekledi:

“Türkiye de ekonomi nereden nereye geldi. Ülkemizi yöneten kardeşlerimize bakıyoruz devamlı Türkiye’yi uçuruyorlar. Hatta diyorlar ki ‘Almanya bizi kıskanıyor.’ Bu kamera şakası mı, fıkra mı anlayamadık. Almanya dediğimiz memlekette dünyanın en iyi araçları üretiliyor, biz aracımızı daha yeni üretmeye başladık. Ne kadar güzel, iyi olan işleri de takdir ediyoruz. 2009 yılında bu 200 lirayla 135 dolar alıyorduk. 135 dolar şu anda yaklaşık olarak 4 bin lirayı aşıyor. Şu anda bu 200 lirayla 6 dolar alabiliyoruz. 135 dolar nerede 6 dolar nerede. 130 dolarımız erimiş. İktidara yakın kanalları izlediğiniz de kendinize ‘İsviçre’de yaşıyorum herhalde’ diyorsunuz. Ama başka kanallar da var, onlara da baktığınız zaman ‘Somali’de mi yaşıyorum, Bangladeş’te mi yaşıyorum?’ diyorsunuz. Hani beka meselesi diyoruz ya, beka meselesi bu 200 lirada.”