Geri Dön
Sağlık-Yaşam Sağlık-Sen, üyelerine özel Özel Etüt Merkezi’ni hayata geçirdi

Sağlık-Sen, üyelerine özel Özel Etüt Merkezi’ni hayata geçirdi

Sağlık-Sen, online İngilizce derslerinin ardından üyelerine Özel Etüt Merkezi projesini de hayata geçirdi. Üniversiteye hazırlık dersleriyle eğitime başlayacak olan Sağlık-Sen Etüt Merkezi, kısa sürede kapsamını geliştirerek sendika üyelerine destek olmaya devam edecek.

Sağlık-Sen, üyelerine özel Özel Etüt Merkezi’ni hayata geçirdi

 

Sağlık-Sen tarafından yapılan açıklamada, Etüt Merkezi’nin en önemli özelliğinin derslerin interaktif şekilde gerçekleştirilmesi olduğu belirtildi. Derslere katılan üyelerin çocukları, öğretmenlerle birebir iletişime geçerek, sorularını sorabileceği, üyelerin, çocuklarının çalışma durumunu takip ederek, derslere katılımını ve sınav sonuçlarını sistemden görebileceği kaydedildi. Sağlık-Sen Etüt Merkezi’nin eğitimlerine, Türkçe, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji konularını kapsayacak üniversiteye hazırlık olan AYT-TYT dersleriyle yakın zamanda başlayacağı ifade edildi. Üyelerinden ön kayıt almaya başlayan Etüt Merkezi’nin, tecrübeli uzman kadro eşliğinde eğitimlerini ücretsiz sürdüreceği, merkezin kısa sürede kapsamını geliştirerek sendika üyelerine destek olmaya devam edeceği belirtildi.

‘ETÜT MERKEZİMİZİ DAHA DA GELİŞTİRECEĞİZ’

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, konuya ilişkin, bugüne kadar pek çok önemli projeyi üyelerinin hizmetine sunduklarını ifade ederek, projelerin sahada büyük beğeni kazandığını söyledi. Başkan Doğan, “Online İngilizce derslerinden sonra şimdi de üniversiteye hazırlık dersleri için alt yapı çalışmamızı tamamladık. Sahadan güzel tepkiler alıyoruz. Etüt merkezimizi daha da geliştireceğiz. Bundan sonra da üyelerimize birebir dokunan projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.