Geri Dön
Spor Ağva Fitness Merkezi açıldı

Ağva Fitness Merkezi açıldı

Şile Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde Ağva Fitness Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı "Spor yatırımlarına hız kesmeden devam ediyoruz. Ağva'ya kazandırdığımız deniz manzaralı fitness salonu 365 gün vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Gençler bizden fitness salonu talep etti, söz verdik ve sözümüzü yerine getirdik. Yeni dönemde Ağva'ya futbol stadını da biz yaparız" dedi.

Ağva Fitness Merkezi açıldı

 

Haftanın 2 günü kadınlara 5 günü ise karma toplamda 7 günü hizmet verecek olan Fitness Merkezi'nde ayrı soyunma odaları, alt kat fitness ve mekanik bütün bölgeleri çalıştıran mekanik ağırlık istasyonlar, üst kat kardio salonu olarak hizmet verecek. Alt katta 12 mekanik istasyon, üst kat dört koşu bandı, üç dikey bisiklet, iki Yatay bisiklet iki eliptik bisiklet bir kürek bir fan bak bisiklet altı spinbike bisiklet olmak üzere 19 kardio makinası bulunuyor.

Açılışa Kaymakam Mehmet Nebi Kaya, Kırkpınar başpehlivanları Abdullah Güngör, Recep Kara, Fatih Koyuncu ve ve vatandaşlar katıldı. Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya törende yaptığı konuşmada "Şile ve Ağva'nın yanı sıra tüm mahallelerimiz adeta spor ile yaşıyor. Şile spor ilçesi ve çok güzel bir kültür oluştu"diye konuştu.

Programda konuşan Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ise "Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak tarafından gençlere ve spora en çok yatırım yapan belediye ödülünü aldık. Şile'de yaptığımız spor yatırımları ve gençlere verdiğimiz değer noktasında Ağva mahallemizde kurulan spor kulübü ile ilk adımı attık. 26 Branş ve 50 kişiden oluşan içlerinde dünya şampiyonu olan eğitmenlerimizin de olduğu bir ekiple milli takımlarımıza sporcu yetiştirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarını ardından açılan spor salonunda yürüme bandına çıkan İlhan Ocaklı efor testi de yaptı.