Geri Dön
Teknoloji Yerli iletişim platformu BİP’in web sürümü güncellendi

Yerli iletişim platformu BİP’in web sürümü güncellendi

Yerli iletişim ve yaşam platformu BiP’in, kullanıcıların taleplerine uygun şekilde geliştirilen web sürümüyle, yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme, HD kalitede fotoğraf gönderimi, bin kişiye kadar kalabalık gruplar kurabilme ve görüntülü-sesli görüşme yapabilme gibi özellikler sunuyor. Erişilebilirlik özelliği sayesinde ise görme engelliler de BiP Web'i rahatlıkla kullanabiliyor.

Yerli iletişim platformu BİP’in web sürümü güncellendi

Türk mühendisler tarafından geliştirilen iletişim ve yaşam platformu BiP’in web sürümü, kullanıcı dostu özelliklerini geliştirdi. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellenen BiP, masaüstünden kullanıma imkan sağlayan web sürümüyle evden ya da ofisten yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme seçeneği sunuyor. Benzer uygulamalardan farklı olarak yüksek boyutlu dosya transferi ve tarayıcı üzerinden HD kalitede görüntülü ve sesli görüşme özelliği BiP Web’de kullanıcılara sunuluyor. Ayrıca, BiP’in web sürümünde de bin kişiye kadar kalabalık gruplar kurmak mümkün.

BiP’te öne çıkan HD fotoğraf gönderme özelliği, tarayıcı ve masaüstü uygulamasında da sınır tanımıyor. BiP Web’le herkese anında HD kalitede fotoğraf gönderilebiliyor. Uygulama, masaüstü ve web sürümüyle kullanıcı kolaylığını ön planda tutuyor.

“İHTİYAÇ ANLARINDA SINIRLARI KALDIRAN SÜRÜM”

BiP Genel Müdürü Gökhan Yüksektepe, BiP’in kapsayıcı ve sınırları kaldıran özellikleri olduğuna değinerek “Anlık mesajlaşma uygulaması olarak hayatımıza giren yerli iletişim ve yaşam platformumuz BiP, web sürümüyle de yenilikçi ve kullanıcı konforu sağlayan, teknik sınırları aşan çözümleriyle evde ya da ofiste hayatı kapsamaya devam ediyor. Bin kişilik kalabalık gruplar oluşturma olanağı, mobil, masaüstü, tarayıcı ara yüzü fark etmeksizin görsellerin yüksek kalitede iletilmesi ve yüksek boyutlu dosya transferine imkan sağlaması gibi özgün özellikleriyle kullanıcılar, ihtiyaç anlarında sınırlanmadan iletişimini sürdürebiliyor” dedi.