04:44Antalya'da nefes kesen tatbikat; teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldıBakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Soma ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde, Manisa'da Doğan Gezekli, Yozgat'ta Ahmet Doğan'ın (Cezaevinde) elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik 'Kuyu-31' operasyonları düzenlendiğini belirtti. Buna göre; eğlence mekanlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalışan, iş yerlerini kurşunlayan, silahlı tehditle mağdurlara zorla senet imzalattıran, ayrıca 'Silah ticareti', 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Silahla kasten yaralama', 'Vergi Usul Kanunu'na muhalefet', 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'Yağma', 'Tefecilik', 'Şantaj' suçlarını işlediği belirlenen 30 şüpheli, Manisa, Yozgat, Trabzon, Tekirdağ ve Hatay'da düzenlenen operasyonlarda yakalandı. Yapılan aramalarda, 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 7 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildi.
Operasyonlarda emeği bulunan kamu görevlilerini tebrik eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgülerini çökerteceğiz" dedi.
03:19Kayahan'ın 'Gönül Köşkü' satışa çıkarıldı
00:57Zap Suyu’na yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü Suden Ezgi, kurtarılamadı
00:24Suriye'de bir camide patlama: 5 ölü, 21 yaralı
07:16Erciyes’te yılbaşı tatil rezervasyonları yüzde 90’a ulaştı
05:08 Eski eşinin maaş bilgisini sorgulayan 'Alo 170' çalışanına hapis kararını, istinaf bozdu
00:53Nefes borusuna plastik cisim kaçan öğrenci, heimlich manevrasıyla kurtarıldı
04:17Esenyurt’ta park halindeyken arazide oluşan göçüğe düşen otomobilin sahibi: Bu arabadan çok çektim, üstünü gömün gitsin