00:45Çin'de metro inşaatı sırasında yol çöktüABD Büyükelçiliği'nin sosyal medya hesabından, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 104'üncü açılış yıl dönümü ve '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla, 'ABD'nin Türkiye'deki diplomatik misyonu, herkese mutlu bir 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' diler' notu ile video mesaj paylaşıldı.
ABD Büyükelçisi Jeffry Flake ve eşi Cheryl Flake'in yer aldığı videoda Cheryl Flake, kase içerisindeki kağıtları rastgele çekerek, çocuklardan gelen soruları eşine yöneltti. Kağıtlarda, 'En sevdiğiniz yemek ne?', 'Hiç ABD Başkanı ile tanıştınız mı?', 'Büyükelçi olarak yaptığınız en havalı şey nedir?' gibi sorular yer alırken; Flake, birkaç yıldır yaptığı en havalı şeye ilişkin, "Boğaz'ı (İstanbul Boğazı) yüzerek geçmekti, Asya'dan Avrupa'ya kadar. Kaç büyükelçi böyle bir şey yaptığını söyleyebilir?" diyerek güldü.
Jeffry Flake, büyükelçi olmanın en zor yanlarından birinin 5 çocuğu ve 5 torunundan uzak kalmak olduğunu söyledi. Büyükelçi Flake ve eşi, videonun sonunda, Türkçe "23 Nisan kutlu olsun" dedi.
03:47Moskova’da eksi 25 derecede çil keklikleri görüntüled
01:14Köyceğiz'de sağanak; evleri su bastı, dereler taştı
00:57Eksik para üstü verdiğini iddia ettiği market sahibine, su kolisi ve sandalye fırlattı
01:09Boya için aracılık ücreti isteyen arkadaşına tüfekle ateş açtı; o anlar kamerada
00:42Küçükçekmece’de 5 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada
01:17Koyunlar minibüsün etrafında dakikalarca döndü
02:03Akrabaların sokak ortasında kavgası kamerada; 2 yaralı