06:05Trafik kazası nedenlerinde 'sürücü kusuru' açık ara ilk sıradaSerdivan ilçesinde yaşayan Açelya Yıldırım, pazartesi sabahı, ailesine, 'Dershaneye gidiyorum' diyerek evinden ayrıldı. Kızlarının dönmemesi üzerine endişelenen ailesi, durumu polise haber verdi. Polisin, başlattığı çalışmalarda, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Pembe Kayalar mevkisinde Yıldırım'a ait olduğu belirlenen çanta bulundu. Arama faaliyetleri süren Açelya'nın, kaybolmadan önce, sosyal medya hesabındaki son paylaşımında duygusal şarkı eşliğinde ağlarken, kendini kaydettiği video yer aldığı görüldü.
'YALVARIYORUM GEL'
Açelya'nın annesi Serpil Yıldırım, "Çok üzgünüm. Bulunmasını istiyorum. Sürekli aradık. Telefonu açık, interneti açık ve kendisine ulaşamadık. En sonunda çantasını bulmuşlar. Ulaştılar bize. Pembe Kayalıklar'ın orada, çanta orada duruyormuş. Telefonu içinde bulmuşlar. Oradan bize ulaştılar. Açelya'cığım lütfen gel. Seni seviyoruz, ne olursa olsun, kabulümsün. Ne olursun gel. Özledik seni. Yalvarıyorum sana gel" dedi.
Baba Yaşar Yıldırım ise "Bir an önce bulunmasını istiyoruz. İyi bir kız, bizim gözümüzde. Hiç bunları yapacağı aklımıza gelmezdi. Bize bir şey söylediği yoktu. Hayatından endişeliyim. 4 gün geçti, 4 gün. Bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.
07:52'En iyi turizm köyleri' listesine giren Barbaros’un ziyaretçileri, sanatla ağırlanıyor
05:53Antalya'da yarım milyona yakın caretta yavrusu denizle buluştu
00:24Çin, ‘Fengyun-4 03’ uydusunu uzaya gönderdi
06:28Bedensel engelli çift, birbirine ‘el ve ayak’ oldu
01:53Beyoğlu’nda eğlence mekanında sarkıntılık iddiası; kafa attı cam bardakla boğazından yaraladı
04:34Denizli'de metrelerce alışveriş kuyruğu; gece yarısı gelip 9 saat beklediler
00:35Baca şapkasını değiştirmek için çıktığı çatıdan düştü; o anlar kamerada