01:01Beylikdüzü'nde kamyonet, metrobüs bariyerine çarptı; trafik yoğunluğu oluştuTürkiye'nin Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli astronotu Alper Gezeravcı, Konya Ömer Cemile Güler İmam Hatip Ortaokulu ile Balıkesir Bandırma Şehit Mehmet Günenç Anadolu Lisesi öğrencileri ile telsiz görüşmesi yaptı. Öğrencilerin merak ettiği soruları cevaplayan Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda yaptığı çalışmalar ve deneyimlerine ilişkin bilgi verdi.
Gezeravcı, dünyadan en çok neyi özlediğine ilişkin, "Dünyada şu anda sizin sahip olduğunuz lüksü; anne ve babama yakın olmayı, ailemi özledim" ifadelerini kullandı.
'MERSİN-KONYA İSTİKAMETİNİ 17 SANİYEDE KATEDİYORUZ'
Başka bir öğrenci, Gezeravcı'ya Uluslararası Uzay İstasyonu'nun yüksek yörünge hızını hissedip hissetmediğini sordu. Gezeravcı, "Bulunduğumuz lokasyondan dünyayı izlediğimiz zaman mevcut hızımızın ne kadar hızlı olduğunu görüyoruz. Örneğin; güneyden Mersin üzerinden, kuzeye Konya istikametine bu mesafeyi sadece 17 saniyede katediyoruz" cevabını verdi.
00:54Mehmet’e ‘Ender’ rakip
00:461 saat öncesinde nikah tarihi alan Onur'un ölümüne neden olan sürücüye 2 yıl 6 ay hapis
09:29'Mutlak kulak' Duygu'nun hedefi konservatuvar
03:30Kerem Alışık Haysiyet’le Cannes’da
00:39Esenyurt'ta suya kapılan kadını çevredekiler kurtardı
01:21Akaryakıt istasyonundaki silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı
08:09Eyüpsultan’da yağışın ardından göle dönen yol havadan görüntülendi