00:35Beylikdüzü’nde hasta taşıyan ambulansa yol vermeyen sürücüye 46 bin lira cezaEndüstri Mühendisi Ozan Akpınar, internetten tanıştığı Polonyalı Katarzyna Anna Wıtwıccy ile Amasya'da dün nikah masasına oturdu. Bir otelde gerçekleşen törende, çiftin nikahını Belediye Başkanı Turgay Sevindi kıydı.
Eşinin binlerce kilometre uzaktan Amasya'ya gelin geldiğini söyleyen Ozan Akpınar, "Katarzyna ile internette tanıştık ve evlenmeye karar verdik.
Yaklaşık iki yıl uzaktan ilişkimiz oldu. Vize durumlarından Polonya'ya gidemedim ama kendisi Türkiye'ye birçok kez geldi.
Ailemle tanışması biraz zor oldu. Ailemle ilk başka görüntülü konuşma ile tanıştırdım. Daha sonrasında ben onun ailesiyle görüntülü olarak konuştum, tanıştık. Düğünümüz güzel, keyifliydi ve eğlenceli geçti. Kına gecesi onların adetinde olan bir durum değildi. Kendisine kına görüntülerini daha önce gösterip, anlattım ve hoşuna gitti.
Kına gecemizde eline kınasını da yaktık. Bir sonraki gün de Türk örf ve adetlerine göre düğünümüzü gerçekleştirdik. Amasya ve Türkiye'yi çok sevdi. İlk defa da Amasya'da ezan dinlediğini ve çok sevdiğini ayrıca ezan sesinin kendisini etkilediğini farklı hissettirdiğini söylüyor" dedi.
00:19Tatil için gittiği Karadağ'da ölü bulundu
08:29Aquaparkta Mehmet’in ölümüne ilişkin işletme sahibi hakkında tazminat davası
01:13Murat Yıldırım’a Toronto’da yoğun ilgi
03:26Kars’ın en yüksek noktası Aşık Dede Zirvesi olarak belirlendi
10:54Pirelerin istila ettiği binadan çıkarılan köpeğe, kendisini kurtarıp sahiplenen avukatın adı verildi
04:54Eşinin alacaklıları tarafından tehdit edildiğini iddia eden Yasemin: Ölmek istemiyorum
00:55Beyoğlu’nda bankta unutulan cep telefonunu çalan şüpheli kamerada