04:44Antalya'da nefes kesen tatbikat; teleferikte mahsur kalanlar kurtarıldıOlay, saat 19.00 sıralarında Sancaktepe Mahallesi 1586/1'inci sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Recep Öztürk, gürültü yaptıkları gerekçesiyle komşusu Kerim Tokgöz'ün evine giderek tartışmaya başladı. Tartışma, Kerim Tokgöz'ün aynı apartmanda oturan akrabalarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedenin ardından R.C.Ö., evine gidip ruhsatsız tabancasını alarak Kerim Tokgöz ve akrabaları E.T., Z.T., M.T., H.T., F.Ö.'ye ateş etti.
MOTOSİKLETİYLE OLAY YERİNDEN KAÇTI
Recep Öztürk, daha sonra tabancasını olay yerinde bırakıp, üzerine kayıtlı motosikletiyle kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar çevre hastanelere kaldırılırken, polis, şüpheli Recep Öztürk'ün yakalanması için çalışma başlattı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Kerim Tokgöz, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavileri devam ediyor. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
3 GÜN ÖNCE DE 5 KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Ankara'nın Sincan ilçesinde 3 gün önce yaşanan gürültü kavgasında ise 72 yaşındaki T.Ü., üst katta oturan komşularına pompalı tüfekle ateş açmıştı. Yaşanan bu olayda saçmaların isabet ettiği aileden babaanne B.T. (71), baba H.T. (41), anne S.T. (40) ve çocukları M.T. (13) ile C.T. (11) hayatını kaybetmişti.
03:19Kayahan'ın 'Gönül Köşkü' satışa çıkarıldı
00:57Zap Suyu’na yuvarlanan hafif ticari aracın sürücüsü Suden Ezgi, kurtarılamadı
00:24Suriye'de bir camide patlama: 5 ölü, 21 yaralı
07:16Erciyes’te yılbaşı tatil rezervasyonları yüzde 90’a ulaştı
05:08Eski eşinin maaş bilgisini sorgulayan 'Alo 170' çalışanına hapis kararını, istinaf bozdu
00:53Nefes borusuna plastik cisim kaçan öğrenci, heimlich manevrasıyla kurtarıldı
04:17Esenyurt’ta park halindeyken arazide oluşan göçüğe düşen otomobilin sahibi: Bu arabadan çok çektim, üstünü gömün gitsin