01:21Ataşehir'de kırmızı ışıkta duran sürücüyü darbeden şüpheli yakalandıFinike'deki özel kreşe 14 Mayıs'ta giden polis memuru C.A., kızının yüzünde kızarıklık ve vücudunda morluklar olduğunu fark etti. Hastaneden darp raporu alan C.A., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası kreşe giden ekipler, güvenlik kamera kayıtlarını almak istedi ancak kreş yönetimi kamera kayıt cihazının bir kişi tarafından alındığını ve tamirde olduğunu söyledi. Çalışanların ifadesini alan polis, araştırmalara rağmen kamera kayıt cihazına ulaşamadı.
GÖRÜNTÜLER SONRASI SORUŞTURMA
18 Mayıs'ta sosyal medyada, 27 Ekim 2023 tarihine ait bir güvenlik kamera görüntüsü paylaşıldı. Görüntülerde; 1'i kız 2 çocuğun sınıfta kreşin sahibi ve öğretmeni Özlem Ünal tarafından darbedildiği anlar yer aldı. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntüler üzerine soruşturma başlattı. Kreşe giden polis ekipleri, dün Özlem Ünal'ı gözaltına aldı. Gece geç saatlere kadar süren ifade işleminin ardından adliyeye sevk edilen Ünal, nöbetçi hakimlikte tutuklandı.
ŞİKAYETÇİ SAYISI ARTTI
Olayın ortaya çıkmasının ardından geçen yıldan bu yana çocuklarının darbedildiğinden şüphelenen ancak herhangi bir kamera görüntüsü veya başka bir emareye ulaşamadığı belirlenen bazı ailelerin de şikayetçi olduğu öğrenildi. Aileler gece geç saatlere kadar adliye önünde bekleyerek, süreci takip etti. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kreşteki darp iddiasına ilişkin soruşturmayı titizlikle sürdürdüğü belirtildi.
06:26Gazze’de İsrail saldırısında öldürülen 6 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi sinema filmi oldu
01:11Aşk fırtınası Uzak Şehir’i sardı
00:38Fatih'te karaya oturan yük gemisi kurtarıldı
03:51Bakan Kurum, Hatay'da afet konutlarını inceledi
04:40Kanser hastası çocukların yeni yıl dilekleri yola çıktı
01:39Beylikdüzü'nde 10 katlı binanın, yıkım sırasında çöktüğü anlar kamerada
00:36FETÖ'nün güncel yapılanmasına operasyon: 50 tutuklama