00:46Kuralsız Sokaklar’da sıra dışı keşifler19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Antalya Balıkçı Barınağı'ndan hareket eden 150'ye yakın tekne, Milli Mücadele ve kurtuluşun adımının atıldığı Bandırma Vapuru'na ithafen kortej yaptı. Balıkçılar, Türk bayraklarıyla donattığı tekneleriyle denizde kortej yaparken; sahil güvenlik ve polis helikopterleri de havadan eşlik etti. Deniz polisleri de hem çevre güvenliği aldı hem korteje katıldı.
'ÇOK DUYGULANDIM, GÖZLERİM DOLDU'
Antalya Balıkçı Barınağı Kooperatifi Başkanı Cemal Talas, etkinliği her yıl gerçekleştirdiklerini, katılımdan dolayı memnun olduklarını söyledi. Çok gururlandığını belirten Talas, "Balıkçılarımızla birlikte Bandırma Vapuru'na ithafen kortej gerçekleştirdik. Çok güzel oldu. Katılım da oldukça iyiydi. Denizdeki korteje sahildeki vatandaşın ilgisi de bizi memnun etti" dedi.
Korteje katılan tekne sahibi Özgür Ersayın da ailecek katıldıkları etkinlikle mutlu olduğunu söyledi. Ersayın, "Gururlandık. Her yıl yaptığımız bu etkinlikle mutlu oluyoruz. Kutlu olsun" diye konuştu. Telnur Ersayın ise "Çok gururlandım. Teknelerle birlikte yapılan kortejde çok duygulandım, gözlerim doldu" dedi. Kortej, 1 saatin sonunda çıkış yapılan balıkçı barınağına dönülerek sona erdi.
05:33İkizler aynı gün itfaiyeci oldular aynı gün evlendiler
02:45Aynı ailenin araçlarına 2 gün üst üste silahlı saldırı: Evde yatmaya korkar hale geldik
04:2286 bin yıllık İnkaya Mağarası'nda en büyük girişin bulunduğu güney ağzı kazılıyor
05:40Erzincanlı doktorun seyahat tutkusu; 120'den fazla ülke gezdi
03:04470 araç arasından finale kaldı; 'Tuğra' Şanlıurfa yolcusu
03:58Çılgın Sayısal Loto ile Antalya’da 'büyük ikramiye' heyecanı
16:27Serdal Adalı: Devraldığımız Beşiktaş’la bugünkü Beşiktaş’ın arasında siyahla beyaz kadar fark var