01:05Sadaka kutusunu çalan şüpheli yakalandı; o anlar kamerada
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen 'rüşvet' soruşturmasının 5’inci dalgasında, bu sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Haklarında gözaltı kararı verilen 20 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler arasında operasyonun ilk dalgasında gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılan Muhittin Böcek'in eski gelini Zeynep Kerimoğlu, Muhittin Böcek'in tutuklu oğlu Mustafa Gökhan Böcek'in baldızı Y.M, iş insanları ile belediye bürokratları yer alıyor.
Gözaltındaki diğer şüpheliler ise şöyle;
Manavgat Belediyesi'ne yönelik 'zimmet, irtikap ve rüşvet' operasyonu kapsamında tutuklanıp serbest bırakılan organizasyon şirketi ve yerel televizyon kanalı sahibi M.O.K., şirket ortağı eşi B.A.K., eski Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı T.S., akaryakıt istasyonları sahibi E.K.H., B.S, İ.E., F.A, H.A., Ç.G., K.K., O.A., L.Ş., H.K., S.A., E.A., İ.E. S.E. ve H.A.
MAL VARLIKLARINA EL KONULDU
Bu arada yerel televizyon sahibi M.O.K.'nin 6'sı Ankara'da, 1'i Antalya'daki 7 şirket ile tüm mal varlığına el konuldu. Şirketlerine ise denetçi görevlendirildi. Şüphelilerden Muhittin Böcek'in eski gelini Zeynep Kerimoğlu'nun mal varlığına da el konulduğu kaydedildi.
00:31Öğrencilerin alay ettiği öğretmene velilerden destek
01:13Beykoz'da dron destekli trafik denetimi
04:56Otobüs şoförü, aracında unutulan içinde 4 bin avro olan çantayı sahibine ulaştırdı
00:28İsrail, Lübnan'ın güneyine hava saldırısı düzenledi
04:27Fizik tedavi hastalarıyla doktorlar basketbol maçı yaptı
04:29Trafik polisi, soğuktan elleri titreyen kuryeye eldivenlerini verdi
01:24Tamir ettiği bacayı kontrol ederken çatıdan düşüp öldü; o anlar kamerada