06:53Bahçeşehir Koleji, Cumhuriyet’in 103’üncü yılı 700 kişilik konserle kutladı‘DAHA ÖNCE DE YOLLARIMIZ KESİŞTİ’
Arka Sokaklar’da Barış Bozoğlu karakterine hayat veren Levendoğlu, diziyle yollarının ilk kez bu sezon kesişmediğini söyledi: Aslında Türker (İnanoğlu) Abi beni 8’inci sezonda istemişti. Sonra araya başka işler girdi. Ardından yapım ve senarist, beni polis karakteri olarak diziye almaya karar verdi.
‘SEYİRCİNİN BİR İZLEME ALIŞKANLIĞI VAR’
“Seyircinin Arka Sokaklar’a dair bir izleme alışkanlığı var” diyen Levendoğlu, dizinin reyting başarısına dikkat çekti: "Bir dizinin en büyük başarısı, reyting alıp devam edebilmesidir. Arka Sokaklar bu anlamda Türkiye’nin en başarılı dizisi."
‘TÜM AİLEYE HİTAP EDİYOR’
Hakan Gence’ye konuşan Sarp Levendoğlu, dizinin temposunu farklı kılan unsurlara da değindi:Ben hiperaktifim. Evde dizileri ayakta, hızlı hızlı izlerim. Ama Arka Sokaklar farklı. Normalde bir bölüm 80 sayfa yazılırken bizimki 125 sayfa. Sürekli plan değişiyor; çünkü aksiyon var. O yüzden izlemesi rahat ve tüm aileye hitap ediyor.
‘BARIŞ KENDİ ADALETİ OLAN BİR KARAKTER’
Sarp Levendoğlu, Barış Bozoğlu’nun neden sert bir mizacı olduğunu açıkladı. Başarılı oyuncu, Bozoğlu’nun zengin bir aileden geldiğini ancak geçmiş travmalarının karakterin sertliğini belirlediğini söyledi: Yalıda doğmuş, varlıklı bir ailenin çocuğu. Travmalarından dolayı bunu göstermek istemiyor. Özel Harekâtçı, dağlarda savaşmış. Çok alttan alan biri değil; biraz kendi adaleti olan bir karakter.
D Media imzalı Arka Sokaklar, heyecan dolu yeni bölümüyle cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.
03:43Şişli’de Kazakistanlı kadının düşmeden önceki son fotoğrafı ortaya çıktı; ev arkadaşı ve sevgilisi gözaltında
01:38Türkiye'nin 506'ncı kuş türü, Antalya'da görüntülendi
07:00İstanbul'daki 10 yıllık turizm kariyerini bıraktı, Bodrum'da çiftlik kurdu
05:30Foto safariyle ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfettiler
06:18Kazada ölen 2 arkadaşın aileleri: Adalet eksiksiz tecelli etsin
03:28Karagöl Tabiat Parkı’nda sonbahar manzarası
05:46Erzurum'da yaptığı heykelleri dünyanın dört bir yanına gönderiyor