05:18Kağıthane’de çocuk parkında kadınlar tartıştı, eşleri tekme ve yumrukla birbirine saldırdıAğrı’nın önemli ailelerinden Ağlamaz ailesinden Vahap Ağlamaz’ın kardeşi Tahir Ağlamaz ve Aslı Demir çifti Gebze’de bir kapalı pazar yerinde yapılan düğünle dünya evine girdi. 5000’den fazla kişinin katıldığı düğünde, metrelerce uzayan halay zincirinin ardından aşiret geleneklerine uygun olarak takı masası da kuruldu.
Takı takmak için davetlilerin birbiriyle yarıştığı düğünde takılan para ve altınlar, ‘toy babaları’ adı verilen 15 kişiden fazla aile büyüğünün oturduğu masada sayıldı. Paralar iki büyük boy valize sığdırmakta zorlanıldı. 5000’den fazla kişi katıldı. Düğüne aşiret liderlerinden milletvekillerine, STK ve dernek başkanlarından iş insanlarına kadar binlerce kişi katılım sağladı. Davetliler arasında AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler gibi isimler de yer aldı.
Damadın abisi Vahap Ağlamaz, “Türkiye’nin 81 ilinden ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen misafirlerimiz oldu. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.
Düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden halaylarla son buldu.
06:54Apartman dairesinde 2 kişinin öldüğü patlamada son anda kurtuldular
02:52Arılarını muzla besliyor
04:07Çanakkale'de coğrafi işaretli domateste erken hasat başladı
04:26Kurtardığı sincap için evinde tırmanması için doğal alan oluşturdu
05:58Nadir uygulanan çifte böbrek nakli ile sağlığına kavuştu
00:27Bahçelievler'de marketteki karpuz fiyatı tartışması tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü
04:17Judocu dedesinden esinlenip muaythai sporuna başlayan Hasan'ın hedefi dünya şampiyonluğu