00:36Zeytinburnu'nda taksiciler arasında yumruklu kavga kameradaOlay saat 13.00 sıralarında Örnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi İsmet İnönü Parkı'nda meydana geldi. İddialara göre aralarında bir süredir geçimsizlik olan Sema Kılıç ile eşi Tuncay Kılıç ayrı yaşıyordu. Bugün parkta karşılaşan ikili arasında tartışma çıktı.
Tuncay Kılıç bıçakla eşini defalarca bıçakladı. Ağır yaralan kadın kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise kaçmaya çalıştı. Bu sırada çevredeki bir kişinin cep telefonuyla görüntülediği saldırganın rahat tavırları dikkat çekti. İhbar üzerine olay yerine polise ve sağlık ekipleri sevk edildi . Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Sema Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
SALDIRGANA LİNÇ GİRİŞİMİ
Karısını öldürdükten sonra parktan rahat tavırlarla ayrılan saldırganı çevredekiler yakaladı. Yere yatırılan saldırgan polis teslim edildi. Bu sırada Tuncay Kılıç'a öfkeli kalabalık saldırdı. Darbedilen saldırganı polis zırhlı araca güçlükle bindirdi. Tuncay Kılıç sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
"ELLERİNİ VE BIÇAĞI ÇİMENE SİLDİ"
Bu arada Görgü tanığı Hakkı Çırçır, "Parkta kadını bıçaklıyordu. Koştuk engellemeye çalıştık ama engelleyemedik. Kadın yere düştü bir de sırtından vurdu. Ellerini ve bıçağı çimene sildi. Gençler peşinden koştu, yakalandı" dedi.
Başka bir görgü tanığı Recebiye Ürküt ise, " 'Yapma, yapma' sesleri geliyordu. Adam bıçaklamaya devam ediyordu. Ayıran olmadı. Adam kaçtı ama sonra yakaladılar" diye konuştu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
00:10ABD'den Doğu Pasifik'te bir tekneye saldırı: 2 ölü
02:07Rahatsızlandığı için sahneye geç çıkan Bülent Ersoy’dan 'saat kaç oldu’ diyen hayranına tepki
01:0223 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 31 tutuklama
01:03Şişli’de üvey ablasıyla birlikte annesini darbedip şikayetçi oldular
01:1017 yaşındaki Oğuzhan'ın öldüğü kaza araç kamerasında
09:543 kuşak bağlama tutkusu
03:5842 yıllık usta, ‘Kibar Feyzo’ filmindeki minareyi yapan babasının izinden gidiyor