01:44Kızılırmak Deltası’nda yılkı atları dronla görüntülendiAtlı Birlik Grup Amirliği ekipleri, kentte vatandaşların yoğun olarak vakit geçirdiği Festival Park’ta denetim gerçekleştirdi. 1'i kadın 4 polisten oluşan ekibe parktaki ziyaretçiler ilgi gösterirken, çocuklar polislerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Gaziantep Çevik Kuvvet Şube Müdürü Mehmet Nacar, farkındalık oluşturmak ve atlı birlik biriminin tanıtımı için kentteki insan yoğunluğunun fazla olduğu bölgelerde denetimler yaptıklarını ifade ederek, şöyle konuştu:
"Ankara Emniyet Müdürlüğümüzde görevli olan atlı birliklerimiz Gaziantep’e geçici görevli olarak geldiler. Bir hafta boyunca vatandaşlarımızın yoğun olduğu özellikle park ve bahçeler gibi alanlarda hem algı oluşturmak hem vatandaşlara bu birimimizi de tanıtmak amacıyla görev yapılacak. Bu süre zarfında vatandaşların yoğun olarak zaman geçirdiği bölgelerde atlı birlikler dolaşarak görev yapacaklar. Vatandaşlarımız ilk defa böyle bir birimi görüyorlar ve çok ilgi gösteriyorlar. Özellikle çocuklar atları görünce bol bol fotoğraf çektirdiler. Bu birimimizin Gaziantep’e kurulması da bizim temennilerimiz arasında."
03:36İstanbul'un tarihi su yollarını belgeyen fotoğraf sergisi açıldı
06:16Camını kırdığı eczaneyi yakmaya çalışan eczacı gözaltına alındı
07:37Öksürük şikayetiyle gittiği klinikte iğne sonrası engelli kaldı, soruşturma 4,5 yıldır sürüyor
01:06Çin'de yüksek katlı binada yangın: 3 ölü, 23 yaralı
00:40 Giray Altınok: Bu kez sadece sunmadım, oynadım
Bodrum’a 24 saatte metrekareye 50 kilogram yağış düştü
04:22Av yasağı yaklaştı; hamsi yerini istavrite bıraktı