01:03Maltepe’de ortaokulun istinat duvarı çöktüKaza, saat 09.00 sıralarında Beşgöz Kavşağı mevkisinde meydana geldi. Erhan Şahiner’in kontrolünü yitirdiği 05 FP 869 plakalı otomobil, refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 1 yıllık avukat olan Şahiner’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Acı haberi alıp kaza yerine gelen Şahiner’in yakınları gözyaşı döktü.
Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Amasya Baro Başkanı Edip Hakan Subaşı ve avukat olan Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi de kaza yerine geldi.
Erhan Şahiner’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı.
Amasya Baro Başkanı Edip Hakan Subaşı, büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Meslektaşımız Erhan Şahiner’i elim bir trafik kazası sonucu kaybettik, çok üzgünüz. Genç, mesleğinin başında, hayat dolu bir meslektaşımızdı. Meslek camiamıza, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Duruşma için gelirken gerçekleşmiş bir kaza, sözün bittiği yerdeyiz” dedi.
Güvenlik kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)
01:01Borsada yatırım vaadiyle dolandırıcılık yapanlara operasyon: 65 gözaltı
02:34Cizre’de sağanak; evleri su bastı, mahsur kalanlar kurtarıldı
01:00İşçi servisiyle çarpışan otomobilin sürücüsü öldü
00:22Mersin'de motokuryenin yaya geçidinde çocuğa çarptığı kaza kamerada: 1 yaralı
00:32Mersin’de düğün konvoyunda havaya ateş açan şüpheli yakalandı
02:17Başakşehir'de sanal medyada endişe oluşturan paylaşımda bulunan şüpheli tutuklandı
00:29Silivri'de ehliyet sınavını geçemeyen sürücü adayı ve babası, komisyon üyesine saldırdı