01:0624 yıllık evliliğin bitişini adliye önünde davul zurnayla kutladıAlanya Kalesi surları altındaki uçurumda, dün saat 14.00 sıralarında birinin hareketsiz yattığını görenler, durumu polise bildirdi. İhbarla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, 50 metrelik yamaçtan inince kadın cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede, cansız bedenin, 1 gün önce hakkında kayıp ihbarı yapılan Elif Emeksiz'e ait olduğu belirlendi. Bulunduğu yerden çıkarılan cansız beden, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
DİĞER KIZINI DA 18 YIL ÖNCE KAZADA KAYBETMİŞ
Kale surlarından düştüğü tahmin edilen Elif Emeksiz'in cenazesini almak için babası İbrahim Emeksiz, bu sabah Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Büyük üzüntü yaşayan Emeksiz'in, 18 yıl önce de o dönem 9 yaşında olan diğer kızı Ebru Emeksiz'i trafik kazasında kaybettiği ortaya çıktı. Ebru'nun, 18 Temmuz 2004'te Alanya çevre yolunda araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini söyleyen İbrahim Emeksiz, kaçan sürücüyü bulabilmek için yıllarca mücadele ettiğini hatta internet sitesi bile kurduğunu ancak herhangi bir sonuca ulaşamadıklarını anlattı.
'ŞİMDİ BU ACIYA NASIL DAYANIRIM?'
Elif Emeksiz'in ise hem açıktan eğitimini sürdürüp hem çalıştığını kaydeden İbrahim Emeksiz, "Hayat doluydu. Ben kızımın intihar ettiğini düşünmüyorum. Orası onun yürüyüş yoluydu. 'Canım sıkıldı, kafamı dağıtmak için çıktım' dedi. Ondan sonra da bu olay oldu. Muhtemelen düşmüştür ama ne olduğunu bilmiyorum. Ben 18 yıl önce ölen kızımın yasını tutuyorum. Şimdi bu acıya nasıl dayanırım?" dedi.
Elif Emeksiz'in cenazesinin bugün Alanya'da toprağa verileceği öğrenildi.
04:50Atletizmdeki başarısını moda tasarım projesine dönüştürdü
00:45Küçükçekmece'de hafriyat kamyonuyla hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kaza kamerada
02:46Havacılık lisesi öğrencileri, rip akıntısını tespit eden dronla dünya ikincisi oldu
05:49Van Kedi Villası'nda ilk dönem doğumlarda 100 yavru, bayramda 50 bin ziyaretçi
05:47Gazi Üniversitesi logosu tasarımcısının 'tescil' mücadelesi
04:55Mecidiyeköy’de taksicinin başına aldığı yumruk darbeleriyle ölümünde yeni görüntüler ortaya çıktı
01:16Daha 17 bir haftada 17 milyon izlenmeye ulaştı