06:31Kayak merkezi Kartalkaya’da 2 otelle sezon açıldıOsmangazi ilçesi Emek Mahallesi’nde yaşayan zihinsel engelli Necmettin Sönmez, 8 Ocak’ta babası Muhittin Sönmez (75) ile birlikte Tarihi Kapalı Çarşı'ya alışverişe gitti. Babasının elini bırakan Sönmez, çarşıdaki kalabalığın arasında kayboldu. Muhittin Sönmez, oğlunu bulamayınca, polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulundu. Tarihi Kapalı Çarşı'dan itibaren tüm güvenlik kamerasını adım adım izleyen ekipler, Sönmez'in kaybolduğu gün Yıldırım ilçesi Mollarap Mahallesi'ndeki bir sokaktan geçtiğini tespit etti.
58 KİLOMETRELİK ALAN TARANDI
Güzergah üzerindeki güvenlik kameralarını da inceleyen ekipler, Sönmez'in Zeyniler Mahallesi üzerinden orman yoluna doğru ilerlediğini gördü. Bunun üzerine aramalar, o bölgede yoğunlaştırıldı. 11 Ocak'ta Uludağ eteklerindeki ormanda jandarma, AFAD ve İHH, ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Arama-kurtarma ekipleri şu ana kadar 58 kilometrelik bir alanda arama çalışması yaparken, Necmettin Sönmez'in izine henüz ulaşılamadı.
'HAYATTA KALMA ŞANSI AZALIYOR'
Necmettin Sönmez'in yeğeni Nihal Sönmez (23), aileden 100 kişinin de amcası için bölgede nöbet tuttuğunu belirterek, "Amcam Necmettin Sönmez 6 gündür kayıp. Amcam 180 boylarında, 75 kilo, üzerinde haki yeşili mont, lacivert eşofman ve lacivert kazak ile kayboldu. En son yetkililerin bulduğu güvenlik kamerası görüntülerinde orman yoluna girdiği gözüküyor. Hava yağışlı ve yoğun bir sis var. Amcamın hayatta kalma şansı her geçen saat azalıyor" dedi.
02:54Vücudunun bir kısmı toprağa gömülü bulunan Amir, okulunu ve arkadaşlarını özlemiş
02:48Esenler'de aynı noktada art arda 4 trafik kazası kamerada; yetkililerin bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz
00:24Kamyonet ile otomobilin çarpıştığı kaza kamerada: 2 yaralı
00:33Arjantin’de şampiyonların kapışması
02:06Ekipler, geçitleri ulaşıma açık tutmak için çalışıyor
05:59Kısa filmi 'Koçer' ile 'İnsan Hakları' ödülüne layık görüldü
08:54Kesilen 1183 yaşındaki porsuk ağacı, odun olmaktan kurtarıldı; İstanbul'da müzede sergilenecek