04:46Camilerin 30 yıldır gönüllü temizliğini yapan Dursun Kaçan, alkışlarla umreye uğurlandıOlay, dün saat 19.00 sıralarında, Yıldıztepe Mahallesi 514 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre; motosikletli iki kişi sokakta ilerlediği sırada, kaldırımda bekleyen 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Motosikletin sürücüsü yaralanırken arkasındaki kişi de silahla ateş ederek karşılık vermesiyle sokak ortasında çatışma çıktı. Çatışmada, kaldırımdan ateş edenlerden biri de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, iki yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralanan motosiklet sürücüsü Doğukan Ş.'nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri, olay yerinde bulunan 5 araca ve bir iş yerine kurşun isabet ettiğini belirledi. Çok sayıda boş kovan tespit eden polis ekipleri sokak ortasında çatışmaya karışan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
İş yerine kurşun isabet eden Adil Gözet "Kapıda arkadaşlar ile oturuyorduk, bir anda kargaşa çıktı. Ne olduğunu biz de anlamadık, peş peşe silah sesleri gelmeye başladı. İçeriye kaçmaya başladıktan sonra kalabalıklaştı ortalık. Korktuk, Allah korudu bizi. Motosikletlinin vurulduğunu gördük" diye konuştu.
05:16İzmir'de 13 yaşındaki Bade, yapay zekayı çocuklar için iyiliğe dönüştürdü
00:53Sultangazi'de freni çekilmeyen taksi geri kaydı; çevredekiler durdurmaya çalıştı
05:12Plajda sıcaktan bunalana, 'karpuz sandviç' ikramı
00:47Arkadaşının 12 yaşındaki oğluna pazarda yankesicilik yaptırdı
01:05Beylikdüzü’nde Iraklı kadın doktorla taksici arasında ücret tartışması: Yardım edin beni kaçırıyor
02:37Eskişehir’de TEI yerleşkesinde yangın
01:00Esenyurt'ta kontrolsüz şerit değiştiren 2 hafriyat kamyonu kamerada