06:15Kağıthane’de yangından son anda kurtulan kadın 'Evim gitti' diyerek ağladıOlay, Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarında 31 Aralık Pazar günü gece saatlerinde meydana geldi. İddialara göre kamyonet şoförü pizza dükkanının önüne gelerek aracını park etti. İş yeri sahibi Nazım Çınar'ın şoföre ne kadar duracağını sorması üzerine şoför Çınara sert sözlerle karşılık verdi. İkili kısa süre tartıştıktan sonra kamyonet şoförü yanında 6 kişi ile iş yerine tekrar geldi. Nazım Çınar ve bir çalışanı kalabalık grup tarafından tekme tokat darbedilmeye başlandı. Pizza dükkanında ellerine ne geçirdilerse iş yeri sahibine fırlatan grubun içerisinden bir kişi yanında bulunan silahı Çınara doğrultup tehdit etmeye başladı. Saldırganlar bir süre sonra iş yerinden çıkarak dükkanın önünde bulunan motosikletleri de yere düşürüp tekmeledi. Geldikleri araçlara binen saldırganlar olay yerinden hızla kaçtı.
Saldırıda iş yeri sahibi ve bir çalışan yaralanırken polis ekipleri silahlı saldırganları yakalayarak polis merkezine götürdü. Saldırganların çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.
Silahlı grubun pizza dükkanını basıp iş yeri sahibiyle bir çalışanı darbedip ortalığı dağıtmaları ve park halindeki motosikletlere zarar vermeleri güvenlik kamerasına yansıdı.
03:27Göletin suyu boşalınca balıklar açıkta kaldı
09:01TGF Başkanı Taha Akgül: Asıl gündemimiz olimpiyatlardır
08:57Pitbull saldırısında yaralanan kardeşlerin babası: Oğlumun yüzündeki yara kalıcı olacak gibi
01:10'Yılın Basın Fotoğrafları'nda Demirören Medya'ya 5 ödül
03:36İstanbul'un tarihi su yollarını belgeyen fotoğraf sergisi açıldı
09:306 Şubat'ta uzuvlarını kaybedenler tenis kortunda
04:17İran'dan dönen Vanlı öğrenci: Eğitimimize güvenli bir şekilde devam etmek istiyoruz