05:36Kazada ölen Ceren'in annesi: Saçını, kirpiğini sakladığım kızımın hayatının karşılığı 5 ay hapis olamazKentte dün sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanağın ardından metrekareye 115 kilogram yağış düştü. Yağış sonrası kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen Bartın Irmağı'nda su seviyesi, 3 metre yükseldi. Orduyeri Mahallesi'nde gezi teknelerinin bağlandığı iskele ile Çağlayan piknik alanı sular altında kaldı. Bölge araç ve yaya trafiğine kapatılırken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, polis ve belediye ekipleri de taşkın riskine karşı ırmak boyunca kontrollerini sürdürüyor.
8 KÖYE ULAŞIM SAĞLANAN KÖPRÜ KAPANDI
Öte yandan ırmağın yükselmesi ile Kabagöz, Akçalı, Tabanözü, Epçiler, Hasanlar, Alibaş, Fırınlı ve Sipahiler köylerinin Bartın ile bağlantısını sağlayan köprü trafiğe kapatılırken, ulaşım alternatif yollardan yapılıyor.
KÖYLERDE HEYELANLAR MEYDANA GELDİ
Diğer yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre; 24 saatte Bartın kent merkezine 115 kilogram, Amasra ilçesine 130 kilogram, Kurucaşile ilçesine 50 kilogram ve Ulus ilçesine 64 kilogram yağış düştü. Yağışlar sonrasında Bartın kent merkezindeki Güzelcehisar, Kaman, Gömü, Gözpınar ve Tarlaağzı köylerine yollarda heyelanlar meydana geldi. Özel İdare ekipleri, iş makineleri ile temizleme çalışması yaptı.
02:50'Çevre bilinci' için koridora bırakılan çöpü alan Mehmet, ödüllendirildi
08:07Toprağı fidanla, emekçi kadınları hayalleriyle buluşturuyor
02:20Dumanlı Dağı sonbaharın renklerine büründü
05:19Böbrek hastası Selin için seferber oldular
00:18Fatih'te iki ayrı yankesicilik olayının şüphelisi tutuklandı
03:56Beylikdüzü'nde otomobilin çarptığı yaya felç oldu, sürücü serbest kaldı: Geçmiş olsun bile demediler
03:12Komşusunun şakalaşma sırasında vurduğu öne sürülen esnaf öldü