05:04Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimiOlay, dün saat 15.30 sıralarında Bahçeşehir 2. Kısım Bankalar Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Celal Ö. bankadan para çektikten sonra borçlu olduğu Talha Y. ve Samet S. ile beraber yolda yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Diğer şüpheli ile beraber Talha Y. ve Samet S., Celal Ö.'ye saldırdı. Şüpheliler Celal Ö.'nün paraları koyduğu çantayı alıp kaçmaya başladı. Olay yerinden 100 metre uzaklaşabilen Talha Y. ve Samet S., çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri iki şüpheliyi ve Celal Ö.'yü ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü.
Celal Ö. polis merkezinde verdiği ifadede, borcu olan parayı şüphelilere verdikten sonra üçüncü şüphelinin gelmesiyle birlikte; Talha Y. ve Samet S.'nin saldırdığını, bankadan çektiği tüm parayı alarak kaçtıklarını söyledi.
Şüphelilerin elindeyken polis ekiplerinin muhafaza altına aldığı çantadan ise balyalar halinde 450 bin lira para olduğu tespit edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Olay sonrası yaşananlar ise çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
04:28Göz tansiyonu hastası Oğuzhan: Tek isteğim acının dinmesi
04:37Preveze Deniz Zaferi’nin 488’inci yıl dönümünde İstanbul Boğazı’nda 15 gemiyle geçit töreni
02:34Kağıthane’de yumruklu saldırıda düştü kalçası kırıldı: İnsan hayatı bu kadar ucuz mu
04:17Konya Ovası’nda yağışlar rekolteyi artırdı
03:58Parası olanın bile kullanamadığı renk; antik dünyada gücün ve statünün simgesi mor
02:35Doğduğu tesadüfen öğrenilen zebra yavrusu 'Jason', ilgi odağı oldu
05:5050 bin parça hurdayla Büyük İskender ve atı Bukefalos’un heykelini yaptı