09:33Depremi yaşayan hemşire, hayat kurtarmak için UMKE’ye katıldıOlay, dün Beyoğlu ilçesi Halıcıoğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşları küçük olan E.D., E.A., M.E.D. ile A.Ş. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü. Kavga sırasında E.D., E.A. ve M.E.D., A.Ş.'yi darbetti. Karşısındaki 3 kişiden bir kurumun bahçesine girip kapıyı kapatarak kurtulan A.Ş., karşı taraf olay yerinden ayrıldıktan kısa süre sonra fenalaşarak yere yığıldı. A.Ş.'nin yardımına ilk önce çevredekiler koştu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri A.Ş.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. A.Ş., kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar kapsamında çevredeki güvenlik kameralarını izleyen polis, A.Ş.'nin 3 kişiyle kavga ettiğini tespit etti. Ekipler çalışmaların ardından şüphelilerin E.D., E.A. ve M.E.D. olduğunu belirledi. Çocuk yaştaki 3 şüpheli ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kavga anları ise güvenlik kamerası ile cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde 3 kişi tarafından darbedilen A.Ş.'nin kulağını tutarak yere yığıldığı anlar yer aldı.
00:27Tekirdağ açıklarında yunus sürüsü dronla görüntülendi
04:37Kasımpaşa’da bankta oturan kişiyi 'yan baktın' diyerek bıçaklayan şüpheli tutuklandı
05:29Doruk, Almanya'daki matematik olimpiyatlarında dünya birincisi oldu
04:36Poyraz nedeniyle Antalya Körfezi'ne giren denizanalarının geçişi tamamlandı
07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmetti
10:52Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı