00:29Taksiden 15 bin TL çalan kadın şüpheli tutuklandı; hırsızlık anı kameradaBi'Talih, 2025 yılı içinde toplam 11 koşuya adını verirken, Anneler Günü’ne özel düzenlenen bu yarış, takvimin en anlamlı ve en coşkulu günlerinden biri oldu. Koşuya toplam 12 safkan katıldı ve kıyasıya geçen mücadelede birinciliğe jokeyi Vedat Abiş idaresinde LAVENDER isimli safkan ulaştı. Şenlik havasında geçen etkinliği tribünlerden yaklaşık 10.000 yarışsever canlı olarak izledi.
TEKNOLOJİDE BİR SONRAKİ SEVİYE
Bu özel yarışta kullanılan teknoloji sayesinde izleyiciler, yarış anını bir jokeyin gözünden ve her açıdan izleyerek piste adeta içeriden tanıklık etti. Atın üzerindeki hız, stratejik hamleler ve yarış atmosferi 360° çekimle yarışlara heyecan kattı.
İLK ADIM Bİ'TALİH AKDENİZ DERBİSİ'NDE ATILMIŞTI
Bi'Talih, bu alandaki ilk adımını Bi'Talih Akdeniz Derbisi'nde atmış; jokey kasklarına yerleştirdiği kameralarla yarış içi görüntüler elde etmişti. Gelen yoğun ilgi üzerine bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyarak, 360 derece kameraları devreye soktu.
KAZANANLARA BÜYÜK ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarışın birincisine 3.500.000 TL, ikinciye 1.400.000 TL, üçüncüye ise 700.000 TL tutarında para ödülü verildi. Kazanan safkanların sahipleri, bu anlamlı günde hem gurur hem sevinç yaşadı.
''JOKEYİN GÖZÜNDEN, HEYECANIN ZİRVESİNDEN!''
TJK Yasal Bayisi Bi'Talih yetkilileri, teknolojinin getirdiği bu yeni deneyimin yarışlara ilgiyi artırdığını ve izleyiciyi yalnızca ekran başına değil, yarış atmosferinin içine çektiğini belirtiyor. İlerleyen yarışlarda farklı teknolojik entegrasyonlarla bu deneyimin daha da gelişeceği ifade ediliyor.
11 KOŞUYA 30 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE YATIRIM
2025 yılı boyunca ismini verdiği 11 yarış için toplamda 30 milyon TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren Bi'Talih, at yarışlarına yalnızca isim vermekle kalmıyor; deneyimi geliştiren teknolojilerle sektöre değer katıyor. Bi’Talih, yarışseverlere sadece bir bahis platformu değil, aynı zamanda yenilikçi ve dinamik bir yarış kültürü sunmayı hedefliyor.
05:10Cezayirli Gazi Hasan Paşa'ya ait köşk ve çiftlik kalıntıları gün yüzüne çıkarılıyor
01:41Üsküdar'da 7 aracın karıştığı zincirleme kaza kamerada
03:48TEKNOFEST Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması ödülü, Hacettepe Üniversitesi'ne takdim edildi
00:08Otomobil yol kenarındaki beton parçasına çarptı; 5 yaralı
00:08Otomobille çarpışan motosikletin sürücü yaralandı; kaza kamerada
04:31Beykoz'da saldırısına uğradığı eski patronunu arkadaşlarıyla beraber darbetti
00:34Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem