00:45Kapıkule Gümrük Sahası'nda 31 kilo kokain ele geçirildi: 2 gözaltıBi'Talih, 2025 yılı içinde toplam 11 koşuya adını verirken, Anneler Günü’ne özel düzenlenen bu yarış, takvimin en anlamlı ve en coşkulu günlerinden biri oldu. Koşuya toplam 12 safkan katıldı ve kıyasıya geçen mücadelede birinciliğe jokeyi Vedat Abiş idaresinde LAVENDER isimli safkan ulaştı. Şenlik havasında geçen etkinliği tribünlerden yaklaşık 10.000 yarışsever canlı olarak izledi.
TEKNOLOJİDE BİR SONRAKİ SEVİYE
Bu özel yarışta kullanılan teknoloji sayesinde izleyiciler, yarış anını bir jokeyin gözünden ve her açıdan izleyerek piste adeta içeriden tanıklık etti. Atın üzerindeki hız, stratejik hamleler ve yarış atmosferi 360° çekimle yarışlara heyecan kattı.
İLK ADIM Bİ'TALİH AKDENİZ DERBİSİ'NDE ATILMIŞTI
Bi'Talih, bu alandaki ilk adımını Bi'Talih Akdeniz Derbisi'nde atmış; jokey kasklarına yerleştirdiği kameralarla yarış içi görüntüler elde etmişti. Gelen yoğun ilgi üzerine bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyarak, 360 derece kameraları devreye soktu.
KAZANANLARA BÜYÜK ÖDÜLLER VERİLDİ
Yarışın birincisine 3.500.000 TL, ikinciye 1.400.000 TL, üçüncüye ise 700.000 TL tutarında para ödülü verildi. Kazanan safkanların sahipleri, bu anlamlı günde hem gurur hem sevinç yaşadı.
''JOKEYİN GÖZÜNDEN, HEYECANIN ZİRVESİNDEN!''
TJK Yasal Bayisi Bi'Talih yetkilileri, teknolojinin getirdiği bu yeni deneyimin yarışlara ilgiyi artırdığını ve izleyiciyi yalnızca ekran başına değil, yarış atmosferinin içine çektiğini belirtiyor. İlerleyen yarışlarda farklı teknolojik entegrasyonlarla bu deneyimin daha da gelişeceği ifade ediliyor.
11 KOŞUYA 30 MİLYON TL'NİN ÜZERİNDE YATIRIM
2025 yılı boyunca ismini verdiği 11 yarış için toplamda 30 milyon TL’nin üzerinde yatırım gerçekleştiren Bi'Talih, at yarışlarına yalnızca isim vermekle kalmıyor; deneyimi geliştiren teknolojilerle sektöre değer katıyor. Bi’Talih, yarışseverlere sadece bir bahis platformu değil, aynı zamanda yenilikçi ve dinamik bir yarış kültürü sunmayı hedefliyor.
03:03Site inşaatı kazısında mezar kalıntıları ile insan kemikleri bulundu
03:49Adana'da adadaki kaçak yapılar yıkıldı; bölgenin son hali havadan görüntülendi
04:02Eşini yaralayan sanığın çocukları: Annemizi babamız bıçakladı
01:12Bakan Uraloğlu: Sabiha Gökçen Havalimanı, 11 ayda 2024'ün yolcu rekorunu geride bıraktı
00:11Husumetlisinin tabancasından çıkan kurşunlardan mağazaya sığınarak kurtuldu; o anlar kamerada
00:06Trump ile Netanyahu, yapay zeka videosunda bir araya geldi
08:53Mahalle aralarında Türkiye şampiyonları yetiştiriyor