04:29Çanakkale'de 'Durgun Sulardan Geçiş Eğitimi' gerçekleştirildiAİLE, BİR GÜN ÖNCE BURAK’IN TIRAŞINI BEĞENMEYİNCE SAÇLARINI KESMİŞ
Kaybolmadan bir gün önce, Burak’ın bayram tıraşı olmak için arkadaşlarıyla birlikte mahalledeki bir berbere gittiği öğrenildi. Ancak yaptırdığı saç modelini beğenmeyen annesi Hanife Koçak (50) ve amcasının, 'Oğlum neden düzgün tıraş olmadın' diyerek tepki gösterdiği, ardından evdeki tıraş makinesiyle Burak’ın saçlarını tamamen kestikleri belirtildi. Ailesiyle yaşadığı bu olayın ardından Burak’ın psikolojik olarak olumsuz etkilendiği öne sürüldü.
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan Burak’ın saç modelini gösterdiği cep telefonuyla kaydedilen görüntüleri ve kaybolduğu sabah sırt çantasıyla yürüdüğü anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Burak Koçak’ın babası Bekir Koçak’ın (70), 2022 yılında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği, annesi Hanife Koçak’ın ilk evliliğinden 1 kızı, babası Bekir Koçak’ın ise ilk evliliğinden 2 çocuğu olduğu, Burak’ın ise çiftin tek ortak çocukları olduğu öğrenildi.
00:40Çin, Pakistan’a ait bir uyduyu uzaya gönderdi
00:46Anadolu Türk Deniz Görev Kuvveti, Almanya'nın Kiel Limanı’nda
03:37Ayağından vince asılan zihinsel engelli Hamza: Çekindim, aileme bile anlatamadım
00:45Çin'de metro inşaatı sırasında yol çöktü
03:47Moskova’da eksi 25 derecede çil keklikleri görüntüled
01:14Köyceğiz'de sağanak; evleri su bastı, dereler taştı
00:57Eksik para üstü verdiğini iddia ettiği market sahibine, su kolisi ve sandalye fırlattı