05:08Fatih’te iş yerinden çalınan 200 kiloluk çelik kasa, Başakşehir'de bulunduBursa Valisi Erol Ayyıldız ile birlikte Yangın Harekat Merkezi’nde söndürme çalışmalarını takip eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orman Bölge Müdürü Erdal Şahan’dan bölgede yürütülen çalışmalar ve yangının seyri hakkında bilgi aldı.
Bursa Valiliği’nden yapılan açıklamada, söndürme çalışmalarına 3 helikopter ve 3 uçakla havadan destek verildiği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
“Yangınlara yönelik müdahale çalışmaları, AFAD koordinasyonunda ve ilgili tüm kurumlarımızın iş birliğiyle yürütülmektedir. Sahada görev yapan 1777 personel ve 688 kara aracı ile birlikte, Orman Genel Müdürlüğü envanterine kayıtlı 3 helikopter ve 3 yangın söndürme uçağı havadan destek sağlamaktadır. Ekiplerimizin sergilediği kararlı, koordineli ve özverili müdahale sayesinde yangının yayılım hızı ve enerjisi önemli ölçüde kontrol altına alınmıştır. Yangınla mücadele çalışmaları, AFAD koordinasyonunda, kamu kurumlarımız, yerel yönetimlerimiz ve vatandaşlarımızın desteğiyle aralıksız şekilde sürdürülmektedir.”
07:18Bakan Ersoy: Mana ve Nakış Sergisi dünyada bir ilk
06:51‘Altın Eller Üretiyor’ projesiyle uygulamalı kuyumculuk eğitimi alıyorlar
01:02Avcılar'da eve uyuşturucu operasyonu; 601 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
09:33Oğlunu lösemiden kaybeden anne, kurduğu dernekle kanser hastalarına umut oldu
02:40Osmaniye'de 2 kişin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı kaza kamerada
00:45Şi ve Macron, Chengdu kentinde bir araya geldi
00:03Bıçakla parktakileri korkutan şüpheliye gözaltı