07:35Erciyes Kayak Merkezi'nden ülke ekonomisine 250 milyon dolarlık katkıYangın, saat 23.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi, Kiretmitçi Mahallesi’ndeki Doğanbey TOKİ konutları B7 Blok’ta, 23 katlı binanın 10’uncu katındaki dairede çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın kısa sürede büyürken ev sahibi daireden çıkıp durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevleri diğer dairelere sıçramadan kontrol altına almak için yoğun çaba sarf etti.
YANAN BİNADAN ÇIKMAK YERİNE BALKONDAN GÖRÜNTÜ ÇEKTİLER
Yangın nedeniyle dumanların sardığı binada bulunanlardan bazıları kendi imkanlarıyla çıkarken, yoğun duman nedeniyle mahsur kalan bir yatalak hasta itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Ancak, binayı tahliye etmeyen bazı vatandaşlar balkona çıkarak cep telefonlarıyla görüntü çekmeyi tercih etti. Sokak üzerinde toplanan bazı vatandaşlar da çalışmaları cep telefonlarıyla görüntüleme yarışına girdi.
Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, evde büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.
07:02Otizm tanısıyla başladığı eğitim yolculuğunda üniversiteli oldu
09:04 Şanlıurfa'da ‘sıra geceleri’, turizmin yeni gözdesi oldu
02:37Antalya sıcağında döner ustalarının zorlu mesaisi
04:36Finlandiya'dan ithal edilen uçucu yağ, Doğu'daki sarıçam ormanlarından üretilecek
03:22Kağıthane’de eski nişanlısıyla birlikte olan çocukluk arkadaşını silahla vurdu: Annesi ‘kim vurdu’ diyerek sinir krizi geçirdi
02:54Prof. Dr. Sebe: Derinliği bilinmeyen sulara balıklama atlamak felç ve ölüme neden olabilir
03:29Şişli’de binanın duvarı çöktü; mahalleli deprem oldu zannetti