07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmettiİlknur Merttoptan'ın Kumburgaz'daki yazlığı önünde bıraktığı jet ski 8 Kasım Salı gecesi 5 şüpheli tarafından çalındı. Yüzlerini gizlemek için kapüşon takan şüphelilerin, sitenin önündeki jet skiyi taşıyarak beyaz bir araca yükledikten sonra uzaklaştığı öğrenildi. Site yönetiminin uyarısı üzerine jek skinin çalındığını öğrenen Merttoptan, karakola giderek şikayetçi oldu. Polis şüphelilerin kimliklerini belirlemek için güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Görüntülerde, 5 şüphelinin jet skinin yanına geldiği, jet skiyi taşıyarak sahile götürdüğü görülüyor. Bir şüpheli ise çevreyi kontrol ediyor.
"KAMERALARA BAKINCA 5 KİŞİNİN ALIP GİTTİĞİNİ GÖRDÜM"
Jet skisi çalınan İlknur Merttoptan, "Yönetim arayıp 'Jet skinizi siz mi aldınız, çalındı mı?' dediler. Kameralara bakıldı, 5 kişinin jet skiyi alıp götürdüğünü gördük. Şüphelilerden 3'ü diğer siteden dolaşıyor, 5 kişi içeri giriyor. Jet-skiyi alıp, sahil kenarından gidiyorlar. Normalde buraya bırakmıyordum, aldıracaktım. Kendi otoparkıma koyacaktım. Çalıp bu işten anlayan birine götürüyorlar. 2014 yılında almıştım, şu an piyasa değeri 150 bin lira üzerindedir. Burayı önceden keşfetmişler, brandayı bile kaldırıp bakmadan alıp gidiyorlar. En kısa sürede bulunmalarını, istiyorum" dedi.
GEÇTİĞİMİZ AY JET SKİ İLE 12 TEKNENİN MOTORU ÇALINMIŞTI
Öte yandan geçtiğimiz ay Büyükçekmece'de 12 teknenin motorunun çalındığı öğrenildi. Çalınan motorlardan 5'inin bulunduğu, gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'sinin tutuklandığı belirtildi. Hırsızlık olayıyla ilgili güvenlik kamera kayıtlarında, sahile denizden jet ski ile gelen hırsızların, teknenin kablolarını kesip söktükleri, motoru çaldıktan sonra geldikleri gibi deniz yoluyla uzaklaştıkları görülüyor.
10:52Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz
02:30Hava değişiminde kayboldu, 19 yıldır bulunamıyor; ‘Kardeşimin cinayete kurban gittiğine inanıyoruz’
00:20Trafikte geri geri giden minibüsün sürücüsüne 20 bin TL ceza
07:00Karadeniz’de ‘mayıs’ alarmı; yüzde 60 artan yağışlara ‘rahmet afete dönüşmesin’ uyarısı
02:00Kağıthane'de kalp krizi geçiren sürücü park halindeki araçlara çarptı