05:18Kuzular anneleri ile buluştu, o anlar dron kamerasıyla görüntülendiOlay, dün saat 12.30 sıralarında Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki iki katlı evde meydana geldi. Evde yaşayan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova ile kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova'yla Ruslan Kerimov adlı erkek olmak üzere 4 kişiden haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve giren ekipler, derin dondurucuda 4 ceset buldu. Evdeki inceleme sonrası ölenlerin cenazeleri, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesetlerin tamamen parçalandığı, bu nedenle hangi cesedin kime ait olduğunun ise yapılacak DNA testi sonucunda belirleneceği ifade edildi.
ÖZEL EKİP KURULDU
Olayla ilgili Türkmenistan uyruklu olduğu belirlenen cinayet şüphelisinin yakalanması için özel ekip kuruldu. Ekiplerin arama çalışmalarına rağmen henüz bir sonuç alınamadı. Hasta bakımı veya çocuk bakıcılığı yapan Türkmenistan uyruklu Gülkamar Hanimova, kızları Leyla Geldiyazova ve Laçin Geldiyazova ile Ruslan Kerimov adlı erkeğin haftada 1 gün öldürüldükleri evde kaldıkları, diğer zamanlarda ise çalıştıkları evlerde kaldıkları öğrenildi.
DERİN DONDURUCUYU NEREDEN ALABİLECEĞİNİ SORMUŞ
Mahalleden, evli 3 çocuk babası Ramazan Yüksel (58) ise "Şaşkınız 3 senedir burada yaşıyorlardı. Kendi halinde bir aileydi. Duyduğumuza göre katil, birkaç gün önce çevredeki esnafa nereden derin dondurucu alabileceğini sormuş. Tedirginiz" diye konuştu.
05:39Soma'nın ilk kadın otobüs şoförü oldu
04:09İzmir'de ‘sevgi ilmekleri’
01:29Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni dalga; 14 gözaltı
00:35 SUNGUR test atışında hedefi tam isabetle vurdu
02:07Babasını öldüren şüpheli Bursa'da otogarda yakalandı; o anlar kamerada
00:22Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun gözaltına alındığı anların görüntüleri ortaya çıktı
01:38Beyoğlu'nda tek katlı iş yeri alev alev yandı