04:37Kasımpaşa’da bankta oturan kişiyi 'yan baktın' diyerek bıçaklayan şüpheli tutuklandıDeniz seviyesinden bin 959 metre yükseklikteki ve Van Gölü’nden sonra bölgenin en büyük 2’nci gölü olan 123 kilometrekare alana sahip Çıldır Gölü'nün yüzeyi, etkili olan soğukların ardından buz tutmaya başladı. Hava sıcaklığının geceleri sıfırın altında 10 dereceye kadar düşmesiyle birlikte Kars'ın Arpaçay ilçesi Taşbaşı mevkisindeki ‘Küçük göl’ olarak bilinen bölge dondu. Gölün yaklaşık yüzde 10'luk bölümünü oluşturan buzla kaplı alan yerli misafirlerin ilgisini çekti. Bölgeye gelen misafirler, buz kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı göl yüzeyinde hem yürüdü hem de bol bol fotoğraf çekildi.
ATLI KIZAKLAR VE KAR MOTORLARI HAZIR
Çıldır Gölü'nün yüzeyinde donmanın başlamasının ardından atlı kızaklar ve kar motorları hazır hale getirildi. Buz kalınlığının henüz istenilen düzeyde olmaması sebebiyle bölgeye gelen misafirler göl kenarında tur attırılıyor.
Göl kenarında işletmecilik yapan Ercan Daşdemir, göldeki buzlanmanın sadece yüzde 10'luk kısmı kapsadığını söyledi. Yerli ve yabancı misafirleri gezdirecek atlı kızak ve kar motorlarının hazır olduğunu ifade eden Daşdemir, şimdilik sadece kıyıda hizmet verdiklerini belirtti. (
05:29Doruk, Almanya'daki matematik olimpiyatlarında dünya birincisi oldu
04:36Poyraz nedeniyle Antalya Körfezi'ne giren denizanalarının geçişi tamamlandı
07:09Adanalı ressam, asrın felaketinde 128 saat sonra enkazdan çıkarılan Vatin bebeği resmetti
10:52Gönderdiği Osmanlı müziği makaleleriyle Oxford Müzikoloji Bölümü’nden yüksek lisans için kabul aldı
00:45Üsküdar’da haraç istedikleri iş yerini kundaklamaya çalışırken yandı; 2 şüpheli tutuklandı
02:15Devon Dotson: Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir sezon geçirdiğimizi söyleyebiliriz
02:30Hava değişiminde kayboldu, 19 yıldır bulunamıyor; ‘Kardeşimin cinayete kurban gittiğine inanıyoruz’