04:25Kazı Kazan, Antalya ve Kocaeli’de iki talihliye toplamda 32 milyon TL kazandırdıAntalya'nın ev sahipliği yapacağı Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP31) öncesinde güvenlik hazırlıkları sürüyor. Dünya liderleri ve binlerce katılımcıyı ağırlamaya hazırlanan kentte, emniyet birimlerinin teknolojik imkanları da güçlendiriliyor. Bu kapsamda Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün envanterine 'Uçbey' adı verilen VTOL (dikey iniş ve kalkış yapabilen) insansız hava aracı katıldı.
GÖKYÜZÜNDEKİ YENİ GÖZ 'UÇBEY'
Emniyet Müdürlüğü'nün sanal medya hesaplarından 'Antalya Uçbey'ine kavuştu' başlığıyla duyurulan yeni insansız hava aracının görüntüleri de paylaşıldı. 'Gökyüzünde Güvenlik-Uçbey' sloganıyla tanıtılan İHA'nın, havadan gözetleme kabiliyetiyle geniş alanların takibine, saha hakimiyetinin artırılmasına ve güvenlik çalışmalarına katkı sağlayacağı belirtildi.
COP31'DE GÜVENLİĞE TEKNOLOJİK DESTEK
Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasında, COP31 kapsamında alınan güvenlik tedbirlerinin gelişmiş teknolojik imkanlarla güçlendirildiği vurgulandı. Açıklamada, "Gelişmiş teknolojik imkanlarımız, güçlü operasyonel kapasitemiz ve deneyimli personelimizle COP31 İklim Zirvesi süresince Antalya'nın huzur ve güvenliği için görevimizin başındayız" denildi. Paylaşımda ayrıca Uçbey için "Gökyüzündeki gözümüz, güvenliğiniz gücümüz" ifadelerine yer verildi.
05:58Amazon Türkiye: E-ticarette tüketicilerin önceliği güven
03:14Büyükçekmece Gölü'nün rengi yağışların ardından kahverengiye döndü
06:28Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinden hastaneye ameliyat önlüğü ve örtüsü desteği
06:03Anaokulu öğretmeninin keşfettiği Talha, Almanya'daki olimpiyatlardan 2 altın madalyayla döndü
04:35Trafik kazası sonrası hayata tutunan kedinin adı 'Diren' oldu
06:45Elektronik sigarada çocukları hedef alan aroma tuzağı
01:21Konteynerdeki yangın sırasında yaşanan patlama kamerada