12:15İzmir'de 'His Urla' projesinin lansmanı yapıldıOlay, 03.30 sıralarında Servi Mahallesi Derbent Sokak üzerindeki bir çorbacıda meydana geldi. A.A. isimli iş yeri çalışanı bir arkadaşıyla çay içtiği sırada, daha önceden aralarında husumet bulunan M.B.K. dükkana gelip, belinden çıkardığı tabancayla ateş etti.
A.A. bacağından yaralanırken, silahlı saldırgan M.B.K. ve birlikte geldiği arkadaşı F.K. olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan A.A. ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, şüphelilerden F.K.’yi Ahmet Derin Caddesi üzerinde, kaçan silahlı saldırgan M.B.K.’yı ise Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi’ndeki evinde yakalayıp gözaltına aldı.
Sağlık kontrolünden geçirilen iki şüpheli ifade için emniyete götürüldü. Hastanede tedavisi tamamlanan A.A. da hakkındaki 1 yıl 2 ay 13 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle gözaltına alındı.
Silahlı saldırı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bacağından yaralanan A.A.’nın rahat tavırlar sergilediği ve sigaraya içmeye devam ettiği görüldü. Soruşturma sürüyor.
06:44'Pembe maskeli’ kadın arıcılar hasada başladı
08:13Namağlup Türkiye şampiyonu devlet okulu basketbol takımı, yeni sezon için sahada
01:10Nefes borusuna yiyecek kaçan müşterisini Heimlich manevrasıyla kurtardı
06:20Çocuklukta işitme kaybına 'biyonik kulak' çözümü
06:15Muhtarın 'iyilik sofrası' 6 mahallede 130 kişiye ulaştı
04:54Moğolistan’da ‘Atlılar Kültürü’ projesi kapsamında 6 kurgan kazıldı
05:41Kardeşinin tavsiyesiyle başladığı aronya yetiştiriciliğinde 10 bin köke ulaştı