Oynatma Listesi
VİDEO

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çatalca'da 

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti.Â

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, Ramazan Bayramı'nı Çatalca'da geçirdi. ErdoÄŸan bugün Çatalca Ulu Camii'nde Cuma namazı kıldı. ErdoÄŸan daha sonra Çatalca Belediyesi'ni ziyaret etti. ErdoÄŸan'a UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanı Adil KaraismailoÄŸlu da eÅŸlik etti.

ErdoÄŸan, ziyaret sonrası belediye önünde toplananlara hitap etti. ErdoÄŸan, "Yola çıkarken bizim eÄŸitim, saÄŸlık, adalet, emniyet, enerji, ulaşım, tarım, bütün bu alanlarda çok büyük sözümüz vardı ve hamdolsun bu sözlerimizi büyük ölçüde yerine getirdik. SaÄŸlıkta, hastanelerimizde attığımız adımlarla, eÄŸitimde attığımız adımlarla Türkiye'de 76 üniversitemiz varken ÅŸu anda 207 üniversitemiz var. Üniversitemizin olmadığı ilimiz yok. 81 vilayetin tamamında artık üniversitemiz var. Yani benim IÄŸdır'daki kardeÅŸim, Hakkari'deki kardeÅŸim, MuÅŸ'taki kardeÅŸim, çocuÄŸunu üniversiteye göndermek için İstanbul'a, Ankara'ya deÄŸil. Artık MuÅŸ'ta üniversite var. IÄŸdır'da üniversite var. Artık oradaki üniversitelerde çocuklarını okutma ÅŸansı var" diye konuÅŸtu.

"İSTİYORUZ Kİ ÇATALCA ÅžANINA YAKIÅžIR BİR HALE GELSİN"

ErdoÄŸan," Çatalca'yı deÄŸerlendireceÄŸimiz zaman Çatalca'da da yine altyapı, üstyapıda birçok adımlar attık. Sizler de bunu karşılıksız bırakmadınız. Mesut kardeÅŸimizi Çatalca'ya Belediye baÅŸkanı yapmak suretiyle yeni bir dönemi baÅŸlattınız. İnÅŸallah birçok adımlardan sonra altyapıyla beraber ÅŸu anda bu yaz inÅŸallah karayollarıyla birlikte burada çok ciddi bir asfaltlama çalışmasına Mesut kardeÅŸimiz gelecek ve ulaÅŸtırma bakanım Adil Bey de bugün yanımda. Birlikte yapacakları çalışmalarla artık böyle çukur, çamur vesaire olan bir Çatalca olmayacak. Bu Çatalca'yı da daha güzel bir hale yollarıyla getirmiÅŸ olacağız. Åžu anda UlaÅŸtırma Bakanım gerekli bu noktada teminatı verdi ve belediye baÅŸkanım da araç gereci temin ederek müÅŸterek bir çalışmayla inÅŸallah Çatalcamızın altyapısını da üst yapısını da bu nokta da gerçekleÅŸtirmiÅŸ olacaklar. Ve istiyoruz ki Çatalca ÅŸanına yakışır bir hale gelsin" ifadelerini kullandı.

ErdoÄŸan sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz Tokat'ta bir mandadan bahsettik. Åžimdi manda kalmadı neredeyse. MeÄŸerse Çatalca bu iÅŸte de çok mahirmiÅŸ.  Manda kaymağı, manda sütü. Bunlar Çatalca'da bayağı ileriymiÅŸ, adeta marka. Temennimiz odur ki yani lider bir ÅŸeyi söylediÄŸi zaman arkadan bu iÅŸin takibi baÅŸlar. Takibi baÅŸladığı anda da millet artık bu noktada gücü, kuvveti toplar. İnÅŸallah Çatalcamız bundan sonra altyapısıyla, üst yapısıyla çok daha farklı bir gücü yakalayacak. Biz her zaman Çatalca'nın yanında olmaya devam edeceÄŸiz"

Alper KORKMAZ - Yalın ONAT - Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL, (DHA)

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER