01:27Beşiktaş’ta İranlı sürücünün çarptığı 5 aracın karıştığı zincirleme kaza kameradaCAFER’DEN TEOMAN’A TAVSİYE
Yeni bölüm tanıtımının en duygusal anlarından biri, Teoman ile Cafer’in yan yana geldiği sahnede yaşanıyor. Annesini kaybetmiş olan Cafer, Teoman’a annesine mektup yazmasını öneriyor. Cafer, Teoman’a “Annene mektup yaz. Hem senin annen okuyabilir. Annem okusaydı parmaklarım acıyana kadar, kanayana kadar yazardım. Sen de yaz” diye tavsiyede bulunuyor.
'NİYE YIKAYAYIM BULAŞIKLARI?'
Devlet yurduna yerleştirilen Teoman, bulaşık yıkamak zorunda kalınca itiraz ediyor. Teoman, “Ya ben burada yemek bile yemedim. Niye yıkayayım bulaşıkları?” diyerek tepkisini dile getiriyor. Aras ise Teoman’a geçmişteki alışkanlıklarını hatırlatarak, “Bak şimdiye kadar senin bulaşıklarını hep başkası yıkadı. Azıcık eşitle istersen” sözleriyle karşılık veriyor.
'TEOMAN’LA ARANIZDA NE VAR?'
Daha 17’nin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Ezgi, Leyla ve Deniz arasında geçen konuşma dikkat çekiyor. İkilinin Teoman’la olan ilişkisini merak eden Ezgi ve Leyla, “Teoman’la aranızda ne var?” sorusuyla karşılaşan Deniz’i köşeye sıkıştırıyor.
ARAS, TEOMAN’A “DEMİR” DİYE SESLENİYOR!
Yurtta kalan gençlerin birlikte top oynadığı sahnede Aras’ın Teoman’a “Demir” diye seslenmesi de tanıtımda öne çıkıyor. Aras ve Teoman arasındaki yakınlaşmanın yeni bölümde nasıl devam edeceği merak ediliyor.
'BİR ŞEYLER HATIRLIYORUM SANKİ'
Tanıtımın finalinde ise merak uyandıran bir gelişme yaşanıyor. Leyla ile Aras arasında geçen konuşmada Leyla, “Bana bir şey oluyor. Bir şeyler hatırlıyorum sanki” diyerek dikkat çekiyor.
Pastel Film imzalı Daha 17 bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.
06:54Eski engelli milli atlet, gündüz sporcu yetiştirip, akşam pamuk şeker satıyor
06:41Üniversiteli Zehra, oto yıkamacıda pasta, cila ve kaplama yapıyor
03:38Finike'de keşfedilen doğal rampada ilk yamaç paraşütü uçuşu
02:57Uzay Kongresi'ne rekor katılım
05:597 yaşındaki Hafsa’nın tedavisi için yardım talebi
01:11Beylikdüzü'nde dengesini kaybedip yere düştü; motosiklet çarptı: 1 ölü 1 yaralı
04:25Şampiyon annenin antrenman arkadaşı 5 yaşındaki kızı Melodi