Geri Dön
Kültür&SanatDaha 17'de büyük gizem

Daha 17'de büyük gizem

Kanal D'nin Bodrum'da çekilen sevilen dizisi Daha 17, yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. İkinci bölüm tanıtımında geçmişin sırlarının birer birer ortaya çıkmaya başladığı görülüyor. Aras'ın (Çağan Efe Ak) kardeşinin izini sürmesi dikkat çekerken, fonda çalan ‘Derinden Derinden’ şarkısı yüreklere dokunuyor.

KOLYENİN SIRRI ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR
Tanıtımın en dikkat çekici sahnelerinden biri Aras'ta da bulunan kolyenin aynısının Teoman'da (Ata Yaşat) da ortaya çıkması oluyor. ‘Bu madalyonu düşürme tamam mı? Babam bunları kaybetmeyin demişti’ sözleriyle başlayan flashback sahnesinde Hakan'ın (Armağan Oğuz) kolyeyi görmesiyle birlikte öfkesi kontrolden çıkıyor. Tanıtımda ‘Nereden buldun sen onu? Sen benim kasamı mı açtın? Sen benim kasamı mı kurcalıyorsun?’ diye bağıran Hakan'ın Teoman'ı bir dolaba kapattığı görülüyor.

TEOMAN ÇARESİZ
Gerilimin giderek yükseldiği anlarda Teoman'ın korku dolu sözleri izleyiciyi derinden etkiliyor. ‘Baba lütfen dur, onu sorma, lütfen’ ifadeleri ve flashback sahneleri ise izleyicileri geçmişe götürüyor.

‘ABİSİ YAŞIYOR’
Tanıtımın finalinde Hakan'ın söylediği sözler ise yeni bölüm heyecanını katlayacak gibi görünüyor; ‘Ölmemiş... Abisi yaşıyor’ Aras'ın Hakan'ın kilitlediği dolapta Teoman'ı bulması heyecanın dozunu iyice artırıyor.

Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Pastel Film imzalı Daha 17, pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.