04:4790 yaşındaki Anadol ustası, araçları yeniden trafiğe çıkarıyorBakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışma sonucu, 2008-2014 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nda görev yapan ve emniyet amiriyken 2016 yılında ihraç edilen Ü.Y.'nin saklandığı ev tespit edildi. Ü.Y., düzenlenen operasyonla evde yatak odasında saklandığı gizli bölmede yakalanarak gözaltına alındı.
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı siyasetçilere ve milletvekillerine ait olduğu iddia edilen müstehcen içerikli görüntülerin internet üzerinden yayınlanması, ses ve görüntülerinin kayda alınması, telefonlarının usulsüz dinlenmesi soruşturmalarında adı geçen Ü.Y.'nin 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından arandığı belirtildi. Ü.Y. hakkında ayrıca 'FETÖ'nün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcısı' ve 'FETÖ’ye üye olmak' suçlarından da 3 ayrı aranma kaydı olduğu belirtildi.
Bakan Yerlikaya, "Ankara Valimizi, operasyonu koordine eden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonu gerçekleştiren Ankara İl Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. FETÖ'cüleri tek tek yakalayacağız" dedi.
00:38Kader'in babası Cihan çıktı
00:43Otomobilin ters yönde ilerlediği anlar kamerada
02:15İskandinav yarımadasından göçen çıvgın kuşu, Diyarbakır’da görüntülendi
06:44Eski milli sporcu çocukları tenisle buluşturuyor
00:45Tuzla TEM Otoyolu’nda TIR kupası alev alev yandı
04:09Antalya Körfezi'nde poyraz etkili oldu, denizanaları kıyıya sürüklendi
00:31Fatih'te 40 kilo gümüş çalan 4 şüpheli yakalandı