05:57İnşaat ustası babasının yaptığı eski Edirne evlerini, rölyefle buluşturduBakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre; Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak yürüttüğü çalışma sonucu, 2008-2014 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı'nda görev yapan ve emniyet amiriyken 2016 yılında ihraç edilen Ü.Y.'nin saklandığı ev tespit edildi. Ü.Y., düzenlenen operasyonla evde yatak odasında saklandığı gizli bölmede yakalanarak gözaltına alındı.
Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı siyasetçilere ve milletvekillerine ait olduğu iddia edilen müstehcen içerikli görüntülerin internet üzerinden yayınlanması, ses ve görüntülerinin kayda alınması, telefonlarının usulsüz dinlenmesi soruşturmalarında adı geçen Ü.Y.'nin 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından arandığı belirtildi. Ü.Y. hakkında ayrıca 'FETÖ'nün kripto haberleşme programı ByLock kullanıcısı' ve 'FETÖ’ye üye olmak' suçlarından da 3 ayrı aranma kaydı olduğu belirtildi.
Bakan Yerlikaya, "Ankara Valimizi, operasyonu koordine eden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızı ve operasyonu gerçekleştiren Ankara İl Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. FETÖ'cüleri tek tek yakalayacağız" dedi.
02:36Beykoz'da otomobil kaldırımdaki ağaca çarptı: 2 yaralı
05:30ERKPA Başkanı Kalın: Afet odaklı stratejik veri merkezi kuruyoruz
01:59Arka Sokaklar’da duygu yüklü sahil buluşması
02:56Hiç gitmediği 5 ilden 18 trafik cezası geldi
01:54Emekliye ayrılan 38 yıllık öğretmene duygusal veda
01:4362 yaşında Türk vatandaşlığına geçti, askere çağrıldı
05:08Fatih’te iş yerinden çalınan 200 kiloluk çelik kasa, Başakşehir'de bulundu